| pass4pass a întrebat:

V-a placut filmul The Notebook? De ce?

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Buna.da, mi-a placut foarte mult filmul, ba chiar e unul din preferatele mele.m-a surprins foarte mult finalul si in acelasi timp m-a impresionat.mi-a placut pentru ca e un film in care surprinde ceea ce-si doreste fiecare om de la viata lui -> sa fie alaturi de persoana iubita pana in ultimul moment la bine si la rau.e un film in care dragostea dintre doua persoane e pe primul loc si e mai presus de orice.

5 răspunsuri:
| Andreea6031 a răspuns:

Da, mi-a placut. Este un film de dragoste care sugereaza ca dragostea adevarata, implicit prima dragoste, nu moare niciodata si este cea mai puternica. De asemenea, mi-au placut actorii si interpretarea. Este un film care merita din plin sa fie vizionat! P.S. Eu chiar ieri l-am revazut happy.

| MeGustaaa a răspuns:

Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.

Allie a aşteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulţi ani hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american.
Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah şi proaspătul ei logodnic.mi-a placut

| MadduM a răspuns:

M-a impresionat foarte mult. După, de fapt am realizat că nu am plâns deoarece e un film trist, ci pentru. că este ce-și dorește fiecare om de la viață : dragoste și să fie cu persoana iubită până la sfârșit.

| Cella a răspuns:

Unul dintre cele mai frumoase filme pe care le.am vazut daca ti.a placut asta sigur si A walk to remember iti va ramane in minte pentru o lunga perioada de timp.
te.am pupat:X

| Beatrice_5910 a răspuns:

Daaaa! Povestea de dragoste este superba, merita vazut!

Întrebări similare