anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-a placut noul film Spider-Man corelat cu Avengers?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu l/am vazut dar sunt curios cum ti s/a parut tie.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sincer, pot sa-ti spun ca am o aversiune fata de filmele cu super eroi, iar asta a fost parca cel mai adolescentin dintre ele, dar a fost jucat bine, a avut actiune buna. Merge ca o scuza de rontait nachos, doar de entertainment. Dupa cum vezi, are recenzii/note bune/mari. Filmul are parte si de un villain bun, situatii / locuri interesante.
Initial mi s-a parut o porcarie ideea filmului: Spider-Man ancorat in universul Avengers. Dar tot filmul arata ca Spidey se poate descurca mai bine singur si nu prefera sa faca parte din familia lor.
Totodata si Tony Stark / Iron-Man (Rob Downey Jr) are un rol constant ca in restul filmelor Avengers, iar el e responsabil de costumul modern al lui Spidey.
Repet, merita pentru entertainment (pentru ca asta chiar gasesti), e pana la urma film cu super-eroi, deci asteptarile sunt pe masura. E cu un nivel peste filmele alea gen Transformers oricum.

Nu prea ma uit la astea cu super eroi. Ultimele 2 care le-am vazut au fost logan si deadpool. Surprinzator dar mi-au placut.

Deadpool nu e genul meu laughing Chiar deloc. Mi s-a parut grotesc.

Mie mi/a placut. Un film care nu s/a luat singur in serios, stia exact ce este de la inceput.

| Luk_Luca_1999 a răspuns:

Sincer mie mi.a placut.Am fost la avampremiera si abia am gasit loc.Nu mi-a placut faptul ca peter se baza mult prea mult pe karen (vocea aia din costum)si ca el nu avea simtul de paianjen.Mi.a placut mai ales zendaya pentru ca era tipa aia mai ciudata si de la ea veneau cam toate glumele.