| Sorinacio a întrebat:

V-au placut trucurile lui Cristian Gog si credeti ca merita sa castige?

8 răspunsuri:
| Crosss a răspuns:

Si eu am tinut cu cristian gog doar ca trucurile au fost destul de usoare puteti sa va uitati si voi la linkul:http://www.libertatea.ro/......93859.html

| rares80gold a răspuns:

Cum sa nu merite sa castige? Cred ca ar trebui sa castige bonus pentru trucurile lui. Dar totus cum poate citi ganduri sau sa-si opreasca inima?

| stelau a răspuns:

Mie mi-a plcut de gog, e foarte talentat omul.Merita sa castige!

| zizi000 a răspuns:

N'ai ce zice. tipu' e tare. Eu cred ca a meritat sa castige, pana la urma. daca era sa castige un cantaret era si riscul sa nu mai continue in cariera. cum a facut tutu, sau un dansator... nu prea se auzea de el. ca a facut si a dres.

| jamesbond28 a răspuns:

Nu. Foarte slabute. Urmariti pe Discovery, in fiecare duminica de la ora 20:00 'Dynamo si magia imposibilulu'
sau...pe net. E INCREDIBIL tipul, de un milion de ori mai bun decat Goga. Trucurile lui sunt uimitoare! Cred ca Goga a fost inspirat din trucurile lui. Si Dynamo si-a oprit odata bataiile inimii intr-o cafenea din Miami.

| MeDeyutssa a răspuns:

Eu as fi preferat pe altcineva ce sa zic...frumoase trucuri dar nu mi se pare cel mai talentat romanhappy

| Trollu a răspuns:

Nu prea.N-au fost asa grele trucurile si nu cred ca merita sa castige tongue

| xxMysticFallsxx a răspuns:

Nu cred ca a meritat...adica desigur e ``talentat`` dar erau doar trucuri, nu e un talent special. Si erau altii mai buni decat el.