| Lamaitzza a întrebat:

Va aparea sezonul 7 din serialul " The mentalist "?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pe 10 mai ai mai acceptat inca un sezon. pe la sfarsitul lui septembrie va aparea un episod nou. celelalte sezoane au inceput intre 17 si 23.
roaga-te sa treaca vara mai repede

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

"au mai acceptat

| Lamaitzza explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns!
Ma bucur mult ca mai apare si sezonul 7, sunt un fan infocat ( Simon Baker e genul meu, din toate punctele de vedere laughing )
Nu ma voi ruga sa treaca vara mai repede fiindca e bine sa traiesti clipa.
In poza ta este cumva dr. House? Caci si la acel serial ma uit.
Take care!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lamaitzza):

Da, House. Ma rog sa treaca vara mai repede ca nu imi place acest anotimp, prefer iarna. nu are nimic in legatura cu "traieste clipa". si mie imi placea mult Mentalist dar dupa ce l-a aratat pe RJ am ramas foarte dezamagit si mi-am pierdut interesul. Nu am zis ca nu imi place cine era, doar ca si-a bautut joc de episod. ma asteptat 2 3 episoade sa vedem, cum a inceput, de ce, ce legaturi avea, fuga lui din primul sezon parca. cand era Jane in pivnita si multe altele.

| Lamaitzza explică (pentru anonim_4396):

Nici mie nu-mi place vara, e mult prea cald. Eu prefer toamna dar din pacate doar vara am vacanta lunga.
Si pe mine m-a dezamagit acel episod, m-a dezamagit si cine era, ma asteptam la o persoana ceva mai " remarcabila " dar acum ca mentionezi, chiar trebuia sa insiste pe RJ si sa explice unele chestii.
Acum esti la zi cu The Mentalist?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Lamaitzza):

Nu, de la episodul 14 nu m.am mai uitat pentru ca am vazut ca nu va mai pomeni nimic de RJ, (cei care scriu Mentalist) si am fost asa de ofticcat ca nu m.am mai uitat la serial. Si asa ma bucur ca am descoperit Sherlock si Legendary ambele seriale foarte bune.
app, pe cine preferai ca RJ? mie mi ar fi placut sa fie Ray Haffner si tatal lui sa fi fost Bret Stiles, gen Bret sa fie originalul si cand nu a putut continua l-a pus pe Ray si el a continuat "mostenire" si asa s-a suparat cand Jane l-a vorbit de rau si fiind nou s-a dus si a uciso pe navsta si copilul lui. Dar nuuu si-au bbatut joc de un caracter care de 6 ani incoace parea de neatins. A fost patetic. Si pentru ce. ca sa poate continua sa faca regizorul bani. sa inceapa un nou Chapter.

9 răspunsuri:
| Lamaitzza explică:

La violetta uita-te dumneata, daca esti la zi si cu sezoanele.
Ce-mi plac oamenii care se baga in seama doar asa, ca sa fie.

| neutrino a răspuns:

Se pare ca da, dar nu se stie cand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi vrut sa rad dar e de prea prost gust asa zisa gluma

| oOAddYOo a răspuns:

Uite un link care sigur te ajuta : http://icp.infectati.ro/adaugat_link.php?id=2643