Nu, nu va apărea. Producătorii au spus clar că anime-ul Vampire Knight se încheie după 2 sezoane. Dar, în schimb, acţiunea din manga continuă, ba chiar în capitolul 46 Yuuki cu Zero se sărută. Sper că am fost de ajutor.
Moama si eu abia il astept:o N-a aparut nici in Japonia, e un proiect la care inca se lucreaza:d
Sezonul al 3 - lea e posibil sa intarzie putin. Din cate am inteles, compania care a facut Vampire Knight iau sau sunt intr-o pauza. Vampire Knight Destiny pe care il vedeti momentan pe google s-ar putea sa fie doar un fanfiction, ceva creat de fani.
Nu se stie cu exactitate cand va aparea sezonul al 3 - lea.
Va aparea cred ca anul 2014 in Romania si da se va numi vampire knight destiny. Sunt sigura.
Pai trebuie sa apara in octombrie 2011, luna aceasta, dar nu stiu data exacta.
Se spune ca va aparea anul asta pe 5 iulie 2012, dar cred ca va aparea la sfarsitul lui august poate in septembrie. Sper ca te-am ajutat.
FuyuAoi vorbesti prostii.
Deja pe youtube a aparut un episod din sezonul 3.
Sezonul 3 nu a aparut inca in Romania, dar va aparea uitati videoul. Sper ca te-am ajutat :D :* http://www.youtube.com/watch?v=bxHBHV9fz9o&feature=related
Da, va aparea si sezonul 3 dar cam peste cateva luni. Am auzit ca se va numi vampire knight destiny. Dar sigur va aparea, uitati-va si pe youtube ca au inceput deja sa puna cateva acte. Eu le-am vazut.
Sezonul 3 va aparea la sfarsitul anului 2012 sau la inceputul lui Ianuarie 2013,
Am citit undeva ca sezonul 3 vampire knight destiny va aparea pe 5 iulie 2012; e singura data care am gasit-o asa ca sa vedem.