| Clannad a întrebat:

Va mai urma sezonul 3 la Vampire knight?
Daca da, cand apare?

Fundahappy

22 răspunsuri:
| Akira a răspuns:

Mi se pare ca in 2011, dar nu stiu sigur.

| CetateancaTurmentata a răspuns:

Nu, nu va apărea. Producătorii au spus clar că anime-ul Vampire Knight se încheie după 2 sezoane. Dar, în schimb, acţiunea din manga continuă, ba chiar în capitolul 46 Yuuki cu Zero se sărută. Sper că am fost de ajutor.

| Stephany123 a răspuns:

Va fi in noiembrie anul asta.

| Printzess a răspuns:

Moama si eu abia il astept:o N-a aparut nici in Japonia, e un proiect la care inca se lucreaza:d

| pHaNtOmiX a răspuns:

Da, cica va mai fi si sezonul 3 dar nu se stie o data exacta cand va aparea.

Alte răspunsuri
| IreneMay a răspuns:

Sezonul al 3 - lea e posibil sa intarzie putin. Din cate am inteles, compania care a facut Vampire Knight iau sau sunt intr-o pauza. Vampire Knight Destiny pe care il vedeti momentan pe google s-ar putea sa fie doar un fanfiction, ceva creat de fani.
Nu se stie cu exactitate cand va aparea sezonul al 3 - lea.

| nesatori a răspuns:

Nu stiu foarte sigur dar cred ca va aparea pe 5 iulie 2013 big grin

| Irinami a răspuns:

Va aparea cred ca anul 2014 in Romania si da se va numi vampire knight destiny. Sunt sigura.

| GreenSku11 a răspuns:

Pai trebuie sa apara in octombrie 2011, luna aceasta, dar nu stiu data exacta.

| amilove1 a răspuns:

Se spune ca va aparea anul asta pe 5 iulie 2012, dar cred ca va aparea la sfarsitul lui august poate in septembrie. Sper ca te-am ajutat.

| KiryuRima a răspuns:

FuyuAoi vorbesti prostii.
Deja pe youtube a aparut un episod din sezonul 3.
Sezonul 3 nu a aparut inca in Romania, dar va aparea uitati videoul. Sper ca te-am ajutat :D :* http://www.youtube.com/watch?v=bxHBHV9fz9o&feature=related

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| AndreeaIonela55 a răspuns:

Da, va aparea si sezonul 3 dar cam peste cateva luni. Am auzit ca se va numi vampire knight destiny. Dar sigur va aparea, uitati-va si pe youtube ca au inceput deja sa puna cateva acte. Eu le-am vazut.

| cristina_9469 a răspuns:

Sezonul 3 va aparea la sfarsitul anului 2012 sau la inceputul lui Ianuarie 2013,

| diana_2521 a răspuns:

Nu sunt sigura, dar multi spun ca va fi in septembrie.

| ileana00 a răspuns:

Eu una cred ca la vara...

| Maria_Diana_Ana_1996 a răspuns:

Am citit undeva ca sezonul 3 vampire knight destiny va aparea pe 5 iulie 2012; e singura data care am gasit-o asa ca sa vedem.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Întrebări similare