Imi place la nebunie! Si cartile ( le-am citit pe toate care au aparut in romana ) dar si serialul
Ce pot sa spun, serialul este foarte imprevizibil, apare aproape la fiecare cate un personaj nou, un nou pericol. De asemenea, melodiile pe care le pun in serial sunt geniale =p~
Deci, da. Imi place
Daca imi place, sunt innebunita este un serial superb si mie nu mi se pare deloc ca s-a luat dupa Twilight, este chiar mai bun dupa parerea mea. Dc? pentru ca imi place poveste care este, actiunea si in specil Damon
Da, iubesc serialul
Un prim motiv ar fi Damon:X
Insa imi place pentru ca mereu apar personaje noi, situatii noi, intr-un cuvant este imprevizibil.
Da, il ador.
-pentru ca actiunea e foarte interesanta;
-pentru ca Twilight s-a "inspirat" din Vampire Diaries;
-pentru ca actorii joaca foarte bine;
-pentru ca actorii arata foarte bine;
-pentru ca imi plac filmele/serialele SF;
-pentru ca nu e atat de horror precum altele;
-pentru ca au melodii superbe;
-pentru ca Ian Somerhalder este foarte buun;
-pentru ca Paul Wesley are niste ochi. ;
-pentru ca Nina Dobrev e foarte frumoasa;
-pentru ca imi place
Nu ca imi place, il ador:X.In primul rand are o poveste unicacare te tine tot timpul in suspans.In al doilea rand actorii sunt foarte talentati si isi fac treaba foarte bine
Merita sa te uiti la acest serial! love it:*
Da! Nu am apucat sa vad cine stie ce da e foarte frumos! De ce? Pt ca povestea e foarte frumoasa si unu dintre actori de asemenea :X (stii tu care) :*:*
O intrebare usoara, un raspuns greu.
The vampire diaries e un serial foarte sentimental, intr-un fel.
Imi place pentru ca este un serial cuu si despre vampiri, care imi plac la nebunie, imi starnessc o stare placuta dar in acelasi timp si foarte curioasa. sa aflu mai multe despre aceste creaturi.
Am cele 4 carti TVD sunt exact ca si filmul de fapt filmmul e bazat pe carti, bine cu cateva greseli.
+ ca imi plac la nebunie cei doi frati Stefan and Damon Salvatore.
Adica God dmt! Ii adooor
Krosa întreabă: