| pisikutzadeeA a întrebat:

Va plac filmele cu vampiri? mie imi place! va place mai mult twilight sau the vampires diaries? mie imi plac ambele! ce actori va plac din the vampires diaries? Mie imi place de Ian somerhalder! I love you Damon! I like you Stefan and Elena! iubesc filmele cu vampiri! Vreau sa vad si pararea vostra raspunde-ti va rog!

Răspuns Câştigător
| Lucinca a răspuns:

Si mie imi plac filmele cu vampirilove struck, m-am uitat si la twilight si la the vampire diaries si la true blood tot cu vampiri este.
Din twilight debea astept ultima parte, iar din the vampire diaries i ador pe Ian adica Damon, si imi plac mai mult de Damon si Elena impreunahappy

2 răspunsuri:
| Girltpu a răspuns:

Mie imi place doar The vampire diaries si evident actorul preferat e Damon, care mi-a placut foarte mult in primul sezon. Pe Stefan nu il suportam. dar pe parcurs m-a facut sa il indragesc, insa nu din punct de vedere fizic.De asemenea, Klaus ma atrage, in special cand e cu Caroline mi-ar placea sa fie cu ea.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Da.Twilight si Vampire Diaries sunt telenovele de ****, cu adolescenti tampiti care stralucesc, cu vampiri care masacreaza oameni. Uitati-va si voi la Van Helsing sau Underworld.