Daaa imi plac, da, da, da, cum sa nu, da, da, da, da, absolut, da, mai absolut ca vodka, da, da, sigur ca da, sincer, jur pe rosu, sa ma transform in telina si sa ma infig in pamant daca nu, da, pana la rame...nu fara rame, da oricum da, jur.
Preferatul meu este episosul 3 - Prieten
NU imi plac, sunt prea infantile, prea copilaresti. Nu este un divertisment "de calitate"(ca de exemplu: baga mana in gaura neagra si iese prin alta parte si isi da in cap cu ia, ce e asa haios?). Insa si modul vulgar de a vorbi imi displace la acest serial. Aceasta este parerea mea proprie si nu doresc sa deranjez, sau sa schimb parerea despre acest serial nimanui.
Ultimele episoade sunt mai de calitate. Cele de la început mi se par varză tocmai din cauza limbajului vulgar excesiv sau a divertismentului prostesc. Dar la ultimele episoade s-a mai redus doza din aceste elemente. Par mai amuzante așa. Să știți că mulți sunt dezamăgiți de ultimele episoade doar pentru că nu mai conțin atât de multe cuvinte vulgare De aici rezultă mentalitatea și vârsta medie a fanilor serialului. Nu sunt un mare fan, dar am unele episoade care îmi plac.
Baftă
Pufoshenia :X::X sau episodu ala cu "roboate" :X::X adorrr robotzi
CE faci Foca?
No bine Mo!
::X:X:X:X
Mie pana acum imi place cel mai mult episodul 11.
Oricum toate sunt foarte tari!
Mirela14 întreabă: