Îmi plăcea când era mireasa pentru fiul meu cu Mirela Vaida, Andreea Mantea sau Paula Chirilă. Acum nu mă mai uit de câțiva ani buni.
Oare se uita cineva la astfel de emisiuni in afara unor gospodine iesite la pensie...si chiar si ele doar atunci cand sunt extrem de plictisite?
E cel mai stupid reality show din punctul meu de vedere. Nu ajuta pe nimeni, si e o pierdere totala de timp. Nici macar nu te relaxezi untandu-te la asa ceva.
Ba da, ajuta! Ajuta toate adolescentele si tinerele sa isi gaseasca pesti, pardon, iubiti frumi, draguti si cu sufletul bun. Si inteligenti. :
Am vazut de curiozitate ( stateam intr-o garsoniera cu ai mei si nu am avut unde sa ma refugiez de acest show din pacate, dar am ales fortat de situatie, sa urmaresc macar cateva din ele )
Tot ce am vazut, a fost numai tineri urati si prosti. Si cei care erau cat de cat normali sau "frumusei", tot prosti erau. Fetele de acolo nici nu mai zic. Totul acolo era o prostie totala. Regret ca am ales sa ma uit la acele cateva episoade. Imi vreau timpul inapoi
La fel ca si tine, eu uneori sunt fortat sa ma uit la casa iubirii pe canal d.
Erau m ai multe show -ri din astea, bunica mea de la comuna le urmareste chiar imi spunea sa mergem la un show in direct
Nu, este pierdere de timp, fa ceva util in timpul acela, uita-te la un documentar, citește o carte, sau chiar un film bun, un serial de la care mai înveți câte ceva.
Fsdalajdljaljdvndnlgd întreabă: