| DaciaRomania a întrebat:

Va place acest show "Mireasa" de pe Antena 1?

15 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Îmi plăcea când era mireasa pentru fiul meu cu Mirela Vaida, Andreea Mantea sau Paula Chirilă. Acum nu mă mai uit de câțiva ani buni.

| dullcat a răspuns:

E o prostie facuta doar pentru rating, ca majoritatea show-urilor de altfel.

| Holiday a răspuns:

Mai exista Antena 1?hee hee

| J0B0MAT a răspuns:

Nuuuu

| ReddY25 a răspuns:

E serios

| wildthing a răspuns:

Oare se uita cineva la astfel de emisiuni in afara unor gospodine iesite la pensie...si chiar si ele doar atunci cand sunt extrem de plictisite?

| StoicAnalysis a răspuns:

E cel mai stupid reality show din punctul meu de vedere. Nu ajuta pe nimeni, si e o pierdere totala de timp. Nici macar nu te relaxezi untandu-te la asa ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Ba da, ajuta! Ajuta toate adolescentele si tinerele sa isi gaseasca pesti, pardon, iubiti frumi, draguti si cu sufletul bun. Si inteligenti. laughing :laughing

| StoicAnalysis a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vazut de curiozitate ( stateam intr-o garsoniera cu ai mei si nu am avut unde sa ma refugiez de acest show din pacate, dar am ales fortat de situatie, sa urmaresc macar cateva din ele )
Tot ce am vazut, a fost numai tineri urati si prosti. Si cei care erau cat de cat normali sau "frumusei", tot prosti erau. Fetele de acolo nici nu mai zic. Totul acolo era o prostie totala. Regret ca am ales sa ma uit la acele cateva episoade. Imi vreau timpul inapoi sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru StoicAnalysis):

La fel ca si tine, eu uneori sunt fortat sa ma uit la casa iubirii pe canal d. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu m-am uitat si cu siguranta nu o sa ma uit niciodata la emisiuni de genul acesta.

| Drake21 a răspuns:

Erau m ai multe show -ri din astea, bunica mea de la comuna le urmareste chiar imi spunea sa mergem la un show in direct rolling on the floor

| Anitta97 a răspuns:

Nu, este pierdere de timp, fa ceva util in timpul acela, uita-te la un documentar, citește o carte, sau chiar un film bun, un serial de la care mai înveți câte ceva.

| Esti a răspuns:

Mie nu

Nu, I Hated? Mi-e vomit.