Inainte iubeam filmul twilight.am acasa un perete plin d e postere twilight si new mood. dar dupa aceea am vazut serialul the vampire diaries:X:X:X si am inceput sa ador filmul acela. e mai frumos decat twilight
Ba nu-i adevarat. Cel mai bun film cu vampiri e Interview With a Vampire.In primul rand, filmele cu vampiri trebuie sa fie clasice, sau cel putin sa para clasice, mie Twilight-ul mi se pare lame, un fel de Miley Cyrus 2 . Vizioneaza Interview with a vampire si te mai gandesti, ok? Ca personaj...imi place Alice.
Da!
Toate personajele imi plac si sincer nu stiu cum de aproape toti/toate sunt dragute
by daii
Imi place mult Twilight :X Personajele mele preferate sunt Bella, Jacob, Alice, Jasper si Carlisle
Jane, Alec, Aro, Caius, Marcus(putin Marcus), Leah, Sam, Emily, Chelsea, Jasper si restul dar astia cel mai mult
Imi place Twilight. nu cred ca am un personaj preferat din acel film, da-mi place foarte mult cum joaca personajele principale
mai ales cand ajung in faza de a fi impreuna si cum el se abtine sa nu o muste
De acord cu little sunshine . twilight e fain intr-adevar, dar nu se compara cu the vampire diaries . plus ca twilight e scurt. the vampire diaries este serial
Il ador...am citit acrtile si am vazut si filmul in gurand o sa apara luna noua...personajele mele preferate sunt : emmet...alice...jacob...renesme.bella...edward...ei bine nu stiu ce as zic in comparatie cu cartea filmul nu arata toate partile. sfatul meu nu te limita la film si spune ac e super pana nu citesti cartile.vei regreta... asa am facut si eu la inceput si dupa ce am citit cred ca cu fiecare rabd pe care il citeam ma gandeam ce proasta am fost ac nu am citit inainte cartile:X:X:X:X si imi place foarte mult situatia intre jacob si bella...nu iti spun ei afla daca citesti cartile:X:X:X