ador e super fain, dc? pentru ca povestea este foarte interesanta personajele sunt super.
Da mie imi plac mult, pentru ca are drama, fantasy si actiune, si da trebuia sa scrii va plac da na
"Va place jurnalele vampirilor?" sau "Va plac jurnalele vampirilor?" ) Ai facut romana cu femeia de serviciu?
Imi pare rau sa va ruinez micuta incercare de a da dovada de inteligenta, dar ca de obicei romanii sunt carcotasi si cand nu au ce comenta. Singura lui greseala este faptul ca nu a marcat cu ghilimele titlul "Jurnalele vampirilor" dar vina voastra este ca incercati sa dati lectii de gramatica, gresite, fara sa stiti despre ce e vorba. Daca domnul NOname14SeCrEt a intrat pe TPU sa corecteze(fara sa se informeze) intrebarile altora, atunci imi pare rau sa spun ca ma asteptam la mai mult de la utilizatorii site-ului. Dupa cum vad avem si varianta si mai rea de la DoRu care nu numai ca il corecteaza gresit pe Anonim dar crede ca era la mintea cocosului. Cum spune proverbul...Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul.
Si acum sa va explic de ce nu e corect ca macar sa nu muriti...nestiutori. "Va place jurnalele vampirilor?" ar fi trebuit sa arata asa: Va place "Jurnalele vampirilor"?
Este vorba de o serie, respectiv un serial, este un titlu, nu se face acordul.
Si revenind la intrebare, da imi place pentru ca are tot ce imi puteam dori de la o carte/film: supranatural, fara de care nu pot trai, dragoste care, pentru mine, este mai presus de toate, intrigi foarte bune, concurenta dintre fratele bun si cel rau si actori care sunt buni in ceea ce fac (daca vorbim de serial).