| cristianrobertoitaliano a întrebat:

Va place naruto? care personaj? care fata? care baiat?
ce personaje nu va plac? care baiat? care fata?

Răspuns Câştigător
| Katoteshika a răspuns:

Da imi place:*
imi plac aproape toate personajelebig grin
sakura este pe care o admir foarte mult, pe sasuke la fel...
nu-mi place de gai si lee si de ten-ten...
in rest tot imi place:*

8 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Da,mi-a placut cand il difuza pe Jetix.
Fata preferata :blonda aceea mai batrana.Iar baiatul :Kakashi(asa cred ca se scrie)
Nu-mi placea Sakura si baiatul cu ochi albi, ruda cu Hinata.

| cristianrobertoitaliano explică (pentru pwp):

Pe femeie o cheama Tsunade si ai scris corect Kakashi
cum sa nu-ti placa de Sakura si de Neji?
mie-mi plac la nebunielaughing

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns (pentru cristianrobertoitaliano):

Ne ai cerut parerea. daca tuturor ne ar placea de aceleasi personaje ne am numi vite, nu oameni.

| rose21 a răspuns (pentru pwp):

Femeia blonda si batrana se numeste Tsunade. Iar "baiatul" Kakashi, nu este baiat, este sensei-ul lui Naruto, Sasuke si Sakura. Si baiatul cu ochi albi se numeste Neji.
p.s. : nu sunt antipatica, dar e desenul meu preferat de cand eram mica si nu am putut rezista whistling.

| pwp a răspuns (pentru rose21):

Nu e nicio suparare :*
De cati ani nu l-am mai vizionat am uitat personajele..Acum imi amintesc de Tsunade, Neji...
Iar Kakashi stiam ca e sensei-ul lui Naruto, am scris baiatul pentru ca asa te-ai exprimat tu tongue

| pwp a răspuns (pentru cristianrobertoitaliano):

Sakura mi-a fost antipatica inca de la inceput...Iar de Neji nu-mi place pentru ac e ffoarte rau.

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Naruto este serioalul meu preferat happy :X deci da, imi place la nebunie laughing big grin. Dintre baieti imi plac foarte mult naruto ( evident ) kakashi ( the badass ) si shikamaru si neji. sasuke nu prea imi place ..de cand cu shippuden cand a trecut de partea,, intunecata,,. dintre fete imi place mult de ino ( parca semanam laughing ) si tsunade. sakura mi se pare..useless..thinking :-s. nu mi m ai place de raikage pentru ca nu voia sa il lase pe naruto sa se duca in razboi big grin. >big grin

| Ioanaqty a răspuns:

Buna eu nu am terminat inca Naruto si mai am vreo 500 si ceva aproape 600 de episoade pe care daca as avea timp le-as viziona intr-o luna insa nu pot.
Imi place Naruto pana acum...
Personajul meu preferat ca fata este Tsunade...
Personajul meu preferat ca baiat este Naruto/Sai(apare in Naruti Shippuden) alta paranteza (nu inteleg de ce toate spuneti ca a...Sasuke e cel mai tare, mai frumos si mai cool pff pe naiba... el pana la urma se va face rau)happy sad
Personajul negativ ca fata care nu imi place este...(to be honest, i don't know)
Personajul negativ ca baiat ar fi Kabuto, Itakhi(sau ceva de genu' asta)...
Craciun fericit!