Da imi place:*
imi plac aproape toate personajele
sakura este pe care o admir foarte mult, pe sasuke la fel...
nu-mi place de gai si lee si de ten-ten...
in rest tot imi place:*
Da,mi-a placut cand il difuza pe Jetix.
Fata preferata :blonda aceea mai batrana.Iar baiatul :Kakashi(asa cred ca se scrie)
Nu-mi placea Sakura si baiatul cu ochi albi, ruda cu Hinata.
Pe femeie o cheama Tsunade si ai scris corect Kakashi
cum sa nu-ti placa de Sakura si de Neji?
mie-mi plac la nebunie
Ne ai cerut parerea. daca tuturor ne ar placea de aceleasi personaje ne am numi vite, nu oameni.
Sakura mi-a fost antipatica inca de la inceput...Iar de Neji nu-mi place pentru ac e ffoarte rau.
Naruto este serioalul meu preferat :X deci da, imi place la nebunie . Dintre baieti imi plac foarte mult naruto ( evident ) kakashi ( the badass ) si shikamaru si neji. sasuke nu prea imi place ..de cand cu shippuden cand a trecut de partea,, intunecata,,. dintre fete imi place mult de ino ( parca semanam ) si tsunade. sakura mi se pare..useless.. :-s. nu mi m ai place de raikage pentru ca nu voia sa il lase pe naruto sa se duca in razboi . >
Buna eu nu am terminat inca Naruto si mai am vreo 500 si ceva aproape 600 de episoade pe care daca as avea timp le-as viziona intr-o luna insa nu pot.
Imi place Naruto pana acum...
Personajul meu preferat ca fata este Tsunade...
Personajul meu preferat ca baiat este Naruto/Sai(apare in Naruti Shippuden) alta paranteza (nu inteleg de ce toate spuneti ca a...Sasuke e cel mai tare, mai frumos si mai cool pff pe naiba... el pana la urma se va face rau)
Personajul negativ ca fata care nu imi place este...(to be honest, i don't know)
Personajul negativ ca baiat ar fi Kabuto, Itakhi(sau ceva de genu' asta)...
Craciun fericit!