| OanaVlad a întrebat:

Va place Pariu Cu Viata? Dar Lala Band? Eu cel putin i urasc X-(

33 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

Am observat că se face mult tam-tam pe tema asta, așa că m-am uitat și eu la primele două episoade (erau 2 în 1 pe site-ul oficial). M-am lămurit, acum nu mă mai uit.
Numai bine!

| Ododododo a răspuns:

Sunt niste copiii dobitoci si avortati cu niste actori de tot cacatu nici voce nu au frate astia fac doar cover-uri atat ma rog doar Sore are si piesele ei dar atat cu ea n-am nimic da cu restul niste actori avortati care arata ca dracu >.

| Dizzyz a răspuns (pentru Ododododo):

Actoriisunt foarte priceputi.Si serialul acesta nu e atat de rau pe cat puneti voi.Membrii trupei sunt foarte talentati.Dar asta e, fiecare cu gusturile lor.

| Sclipiciii a răspuns:

In sfarsit cineva ca mine! Nu ii suport! E un film nasol si nu are un pic de originalitate in el...se intampla exact ca in celelalte seriala.Si personajele alea invie si mor! Eu nu ma uit dar am colegi care se uita si numai de asta vorbesc si de asta stiu ceva despre acest serial!:@

| sophieLY a răspuns:

Ma lasi? Ca de parca ti s-ar oferi un rol in serial te-as vedea salivand? Stiti doar sa faceti fite, nu va place? Nu va uitati. Nici mie nu pot sa zic ca imi plac, dar ii respect pentru ca fac ceva valoros. Dar nu, voi sa promovati Taraful, inteligentilor oh go on.

| DarkBlood32 a răspuns (pentru sophieLY):

Si ne cacam in parerea ta laughing

| Kiddzo a răspuns:

IN SFARSIT! Credeam ca sunt singura care nu le vede rostul pe pamant.

| OliviaLove a răspuns:

Ii urasc. fac covere pe toate melodiile. nu suport, strica melodiile. straight face si faza naspa e ca toata lumea ii iubeste

| dannyel86 a răspuns:

De 3 ori IDEM! Mai ales Lala Band. Am auzit de Rebelde (si, desi nu ii inghiteam, parca erau altfel), dar Lala Band?! Cu toata sinceritatea, prefer Hannah "Motana".
Aici e vorba de gusturi. Eu am expus o parere. Cei carora le place sa se uite linistiti, ca nu semnam petitii de scoatere din grila, mai ales ca se lauda ca ar avea "succes". Ma rog...

| DarkBlood32 a răspuns:

Ii urasc! angry Mai ales cand colegele mele puneau muzica pe telefon cu lala love song angry ma apuca tori dracii.
Nu-i suport. Am un coleg gay de tot cacatu` care danseaza dupa melodiile de`ale lor. doamne! angry Am vazut si eu un ep din pariu cu viata si e foarte enervant, te sacaie cu melodia aia angry nici n-au voce angry
deci, ce sa mai zic? cac`t facut praf!

| DarkBlood32 a răspuns:

Nu mi-e foame. N-ar fi mai bine să bagi puţin mâna în canal să vezi ce mai mănânci la cină? confused

| Iulian03 a răspuns:

Amandoua nu-mi plac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cu ce te ajuta parerea noastra? De ce te uiti la ei? Ai telecomanda, schimba.

| Happyjump a răspuns:

Nu

| HermioneLove a răspuns:

Imi place si LaLa Band si Pariu cu viata dar foarte putin.Pariu cu viata mai merge...e un serial ok(cat de cat)dar LaLa Band...straight face Ma enerveaza prea copiaza melodii de la alti artisti.Nu au strop de imaginatie.Imi place totusi de la ei:LaLa love song, Avem acelasi vis, Antidrog.

| Clauvdgg a răspuns:

Nuu! Nu imi plac! Si eu urasc. m-am saturat ca toatalumea vorbeste numa de ei x-(

| piratuu a răspuns:

Un serial de 2 lei, ma mir ca mai sunt oameni care urasc CaCa Band. La fel ca la TearsOfBlood, am si colegi care ma sacaie cu trupa aia de rahat. Odata, o prietena a pus intr-o zi numa' Lala band si imi venea sa-i arunc telefonul pe geam laughing)
Mai bine ma amuz cum canta Claudia Catarig. E muult mai haios rolling on the floor

| Чернобыль a răspuns:

Eu ii urasc de moarte.happy

| andreigroza19 a răspuns:

Nici una nici alta.ma enerveaza chiar.ma bucur ca s-a terminat sezonul asta din cate am auzit dar naspa e ca incepe altul.

| Dudyy a răspuns:

Da nu esti numai tu. Nici eu nu pot sa-i sufar.

| TearsOfBlood a răspuns:

Este adevarat.
Nici eu nu pot sa ii sufar.
Am o verisoara care ma tot cicaleste cu ei si numai de ei vorbeste.
Adevarul e ca cei din "Pariu cu viata" si din alte telenovele romanesti sunt niste tineri care incearca sa imite pe altcineva(pe straini).
Eu cred ca nu merita sa cumperi un bilet la un concert stupid de-al lor sau sa fii obsedat de ei(oricine ar trebui sa stie asta).
Funda?

| TearsOfBlood a răspuns:

Este adevarat.
Nici eu nu pot sa ii sufar.
Am o verisoara care ma tot cicaleste cu ei si numai de ei vorbeste.
Adevarul e ca cei din "Pariu cu viata" si din alte telenovele romanesti sunt niste tineri care incearca sa imite pe altcineva(pe straini).
Eu cred ca nu merita sa cumperi un bilet la un concert stupid de-al lor sau sa fii obsedat de ei(oricine ar trebui sa stie asta).
Funda?

| OFataHoinara a răspuns:

Inseamna ca esti ca si minewinking

| xxoODarkOoxx a răspuns:

M-am uitat la un singur episod da ce prost joaca ce draq de film mai e si asta? niste adolescenti care se prostesc...

| geany_6563 a răspuns:

Pariu cu viata imi provoaca sila nul suport filmu

| andreeatobiy a răspuns:

Mie nu

| a1234509876 a răspuns:

Ma rog, nu imi place acest serial tot ce canta este legat de droguri si de antidrog ma rog...Nu ca nu as fi impotriva drogurilor.Dar totusi. Voicile sunt editate unele dar restul... nu au voce.Nici nu joaca prea bine dar asta e.Parerile unei simple fete.

| irinaaa1998 a răspuns:

Eu ador serialul cei care nu i plac sunt dddooobbbiiitttoooccciii

| Konan13 a răspuns (pentru irinaaa1998):

Auzi, doar pentru ca Nu toti oamenii sunt ca tine, obsedati de Lala Band si Pariu cu viata, seriale si muzica de toata rusinea, Nu inseamna ca sunt dobitoci, Comentariul tau m-a jignit la culme! Mai bine ma uit la Anime-uri ca Naruto, Vampires Knight sau My little Pony si Little pets shop decat sa urmaresc asa ceva XP Vorba de mai sus,, Mai bine ascult Hannah Montana" tongue

| costinf a răspuns:

Plagiaza queeeeeeen!

| LoveYoux3 a răspuns:

Imi place, dar nu pot sa zic ca-s inebunita dupa serial, adevarat e ca in ultimul timp pun cat mai multe chestii doar asa... fara nici o logina.Nu stiu ce sa mai puna il el sa fie mai dramatic.

| Tomyy a răspuns:

Ce? Cum ii poti ura pe tipii aia sunt minunati! La pariu cu viata ai comedie, actiune, darma, romanta etc. Si membrii trupei au niste voci minunate...

| manele20123onlinelolxdxdmwtf a răspuns (pentru Tomyy):

Du-te cumpara un molotov arunca-te intr-un put secat alaturi de molotov ca sa mori si sa nu-ti gaseasca nimeni ramasitele!

Întrebări similare