M-am abtinut in a comenta pana acum pe tema asta. Mi se pare o tampenie, la fel cum mi se par toate serialele facute de romani! Nu avem actori, nu avem ideei. Copiem tot dupa modelele din strainatate.
Nici serialele de pe KanalD sau acasa TV nu stralucesc. Chiar si daca nu sunt romanesti, tot mi se par slabe...
Incearca mai bine ceva de pe Vplay.
Eu ma uit... mi se pare frumos serialul...pentru k sunt si momente in care mori de ras si momente romantice si e vorba despre dans, muzica.dc sa nu iti placa
Bună! Sincer, am văzut câteva episoade şi mi se pare fake.Au încercat să facă ceva frumos, dar se pare că a prins doar la mucoasele de sub 14 ani.Chiar nu ştiu să joace... pentru nişte adolescenţi de 16-17 ani sunt destul de penibili.Nici nu mai spun de numele band-ului care e şi mai şi...
Hmm actori slabi, adica se vede ca sunt incepatori si nu stiu sa joace intr-un film! pacat ca ideea era interesanta.
Hmm... E bunicel. Cu falsitatea si emotiile din fata camerelor pe mine una, n-au cum sa ma pacaleasca. Insa sunt sigura ca pe majoritatea copiilor de pana in maxim 13 ani, i-a fascinat deja.
Totusi, nici nu exceleaza dar nici nu-i de fugit. Pentru un musical, pentru prima data facut de romani, este chiar ok.
Dar tare as prefera sa dea mai multe episoade pe saptamana... Fiindca chiar reusesc sa te tina in suspans pana data viitoare. :-)
Daaaa:X:X:X:X: X mor dupa el ...nu glumesc. adica nu sunt un fan inrait, insa imi place...nu eu un serial "porcos" si mi se pare pentru toate generatiile si nu are acelasi final "fercit" unde protagonistii se iubesc, se casatoresc, fac copii si traiesc pana la adanci batraneti.nu, pariu cu viata e un serial ce pune accentul pe muzica si dans si mi se pare interesant si destul de captivant pentru mine.
lorrena97 întreabă:
Georgiana16v întreabă:
AndreutsaaaXD întreabă:
anonimu123123 întreabă: