Thomas e alesul ei. Este cel ce-o iubeste cu adevarat. Si mai mult, ar fi un sfarsit foarte frumos pentru o poveste de dragoste. Ea crede ca il iubeste pe Leon pentru ca o face sa se simte bine, protejata in preajma dar eu cred ca ea nu simte acel sentiment din stomac care te face sa-l saruti pe respecivul. Si inca un argument, ea a simtit acest sentiment al iubirii acest sentiment inexplicabil cu Thomas. A fost dragoste la frima vedere. Eu cred ca Thomas o iubeste nespus pe Vio. Si chiar cand l-a mai ranit (chiar daca a fost din cauza Ludmilei) el tot se gandea la ea. Singurul lucru pe care sta in calea iubirii (inevitabile) a Violletei si a lui Thomas este Ludmila. Vipera aceea se baga in relatia lor din mai multe motive : 1) o uraste pe Violetta pentru ca se simte amenintata, 2) Pentru ca il doreste pe Thomas ( nu-l iubeste pentru ca iubirea adevarata nu inseamna sa-ti ranesti iubirea doar ca sa obtii ceea ce vei ca ea l-a ranit pe Thomas cand a anulat intalnira lui cu Vio, dar asta nu-i iubire, 3) ea crede ca toti ce nu sunt ea sunt de grad inferiori, insecte, ...se crede superiora. Cat despre Nati ea are potential dar ii e frica, ii place sa fie sub aripa cuiva (chiar daca acel cineva nu o apreciaza) de aceea Ludmila este intregul ei univers.
Gresesti! Tomas e groaznic! Leon e cel mai frumos si dragut, iar impreuna cu Vio formeaza cel mai dragut cuplu!
Salut! Mie imi place mai mult de Tomas cred ca chipesul Leon e un prefacut, stii daca ai vazut cand i-a spus lui Andres ca acum Violetta e fragila si ca poate sa o cucereasca rapid... Pupici
Mersi esti o/un dragut(a)
Mersi.PS sunt fata.
Gresesti! Tomas e un prefacut! Leon e atat de dulce!
Mda, cu Tomas as vrea si eu, ca la inceput, Leon a incercat s-o cucereasca pe Vio doar ca sa o faca geloasa pe Ludmila ca stii ca inainte ei erau impreuna si Ludmi se tot dadea la Tomas, si abia apoi Leon a inceput sa se indragosteasca de Violetta pe parcurs. Cu Tomas in schimb, a fost dragoste la prima vedere. Insa...in sezonul 2 se va intoarce la Leon, iar in locul lui Tomas va veni Diego, care mooooooooooor dupa el ( ca actor, ca asa ca personaj e exact ca Ludmila ). Si stii de ce a fost Tomas inlocuit? Cand am aflat am ramas masca :O. Pei......adevarul e ca actorul care il joaca (Pablo Espinosa) fumeaza si se drogheaza si din cauza asta a fost inlocuit. Dap, asa e!
Mai bine cu Leon decat cu Thomas stii de ce? Pentr ca tot ma enerva cum zicea,, De ce negi ce simti pentru mine'' si tot felul bine ca in sezonu 2 nu o sa mai apara
Cred ca Tomas e cel ce o merita pe Violetta. Leon nu a facut decat sa o conviga pe Vio ca Tomas e rau etc, dar, in realitate, el e ce prefacut prin metoda lui de a o cuceri pe Vio, adica metode murdare.
Mersi. stiu ca Thomas si Violetta vor fi impreuna, dar aud pe multi carora le place mai mult de Leon si imi ies din minti!
Va multumesc tare mult pentru sfaturi si chiar imi face placere sa discut despre ceva ce imi place cu astfel de oamnei.
Toti suntteti draguti As vrea sa pot da funda la toti,...din pacate nu se poate :'-(
Probabil va fi cu Leon, pentru ca Violetta este foarte confuza in momentul de fata.Ludmila ii tot saboteaza pe Violetta si pe Tomas, pentru ca ea sa fie cu Tomas.Chiar daca Violetta se tot gandeste la Tomas, incearca sa nu se mai gandeasca la el.Crede ca Leon o face sa se simta mai bine, dar totul este o inscenare. Leon o place pe Violetta, dar nu la fel de mult ca Tomas, care asteapta de mult sa fie cu Violetta. Daca continua asa cred ca Violetta va fi cu Leon.Mie imi place si de Tomas si de Leon, dar Leon mi se pare uneori prefacut.Nu cred ca ma pot decide cu cine as vrea sa fie Violetta.Nu se stie cu cine va fi Violetta, dar se poate in orce moment ca lucrurile sa ia alta intorsatura.
Eu stiu ca va fi cu siguranta cu Thomas pentru ca ea va lua rolul fetei in spectacol iar Thomas pe al baiatului, dar din pacate el va lleca in Spania. urasc faptul ca Violetta se va saruta mai intai cu Leon iar cu Thomas abia in ep 79 :-(((
Cu Leon ii sta mai bine si arata mai bine decat Tomas la infatisare insa Tomas arata mai bine decat Leon la caracter. Oricum sunt sigura ca pana la sfarsit Violetta va fi cu Tomas
Logic. uaaau, exact asa gandesc si eu.
Mintile geniale gandesc la fel!
Asa este sunt de acord cu tine :* :* :* :* :* :* :*
Tomas clar... Dar m-am uitat la afisul Violetta 2 ( seria 2 de seriale) si Tomas nu apare, in schimb apare un maimutoi urat care apare in locul lui Tomas si o sa aiba si asta ceva treaba cu ea si mai apare si un negru care o sa se imbarlige si el cu ea... Nu stiu ce sa zic. Mi-e frica sa nu dispara Tomas din serial, pentru ca vreau sa se termine cand o sa fie in sfarsit impreuna si nu stiu daca se va intampla.
Nu iti face griji. tomas apare in ep 80 cand se saruta...
Deci..Vilu in primul sezon va fi cu Lyon dar in sezonul 2 va fi cu diegoo.
Mie imi place muult de Tomas iar in episodul 80 (ultimul episod din sezonul 1) se saruta cu Tomas.Incepe sa ploua si ea iese din studio 21 iar Tomas o prinde si se saruta :D.Stiu ca e asemanator cu primul episod cand incepe sa ploua dar asa a fos sa fie. Uite iti dau si un link cu toate episoadele din sezonul 1 nu sunt toate in romana dar sper sa le urmaresti http://http/......1d6ad.html Acesta este episodul 80 daca vrei sa le vezi pe toate sai mai jos sunt in chenarul acela.Nu sunt toate in romana sunt pana la 20-25 nu stiu exact.Pa-pa :D
Mie imi place de Leon mi se pare ca este mai dragut si mai sincer...Dar evident si Thomas e dragut, fiecare are parerea sa, asa cum tu o ai pe a ta si eu pe a mea... Sper ca Vio sa ramana cu Leon, Insa daca va fi cu Thomas FELICITARI!
Funda?
Leon fiindca e foarte bun cu ea si romantic..La inceput si mie imi placea de tomas si voiam sa fie cu vio dar cand am vazut ca e cu ludmila si ca se foloseste de vio nu mia mai placut de el.
Tomas ar trebui sa fie cu Violetta de la primul episod cand s-au intalnit s-au iubit si Ludmila, Leon si chiar si Francesca s-au bagat intre ei dar in ultimul episod Violetta si Tomas o sa fie impreune si o sa se sarute in ploaie cum s-au intalnit in primul episod
Leon ESte alesul ei.
Tomas pa-pa! Sezonul 2 il zboara pe tomas la el in tara.Va aparea Diego si Lara care ii vor despartii pe Violetta si pe Leon dar ei se vor impaca.
Eu zic oricum ca Leon este alesul ei.
Cu el a avut primul sarut, se iubesc chiar foarte mult.El nu a ranit-o deloc si a iertat-o aproape de fiecare data, a inteles-o.
Uita-te pe facebook daca ai, sa vezi ca paginile cu LEONETTA au umplu facebook'ul
Corectie...asta e in violetta2 adica a doua versiune a serialului...nu sezonul doi
Nu corecta lumea daca nu stii despre ce vorbesti.Ce versiune visezi? E sezonul 2, adevarata continuare a primului sezon, nici o versiune -_-
Leon este alesul ei,deoarece el o face pe Violetta sa se simta bine:el este un om de gasca.
Dar Tomas,ei bine, el este ba cu Lutmila, ba cu Violetta, se joaca cu sentimentele lor.Iar Tomas cand afla ca Lutmila face ceva rau sau ii face ceva rau Violettei atnci se desparte de ea si se duce la Violetta, iar cand o iarta pe Lutmila atunci se impaca cu ea.Nu v-ati gandit la asta?
Astept parerile voastre despre raspunsul meu pana atnci pupici!
M-am uitat la 5 minute dintr-un singur episod si cred ca Leon. Imi place mai mult decat Tomas.
Pai normal. dra crede-ma. ti-as sugera sa te uiti la tot. la inceput uram Violetta dar am incepus sa ma uit si acum sunt o foarteeeeeeeeeeee mare fana.
Jur daca nu mi s-a intampat la fel. La inceput mi se pare enervant si fara sens ca o telenovela versiunea pentru copii dar dupa ce am inceput sa ma uit m-a captivat si a prins un sens nu ma mai putem opri din uitat la Violetta.
Eu zic cu Leon.Este forte dragut Leon si le -ar sta bine impreuna! Imi place si de Tomas, dar eu zic de Leon!
Prina data Violetta se indragosteste de Tomas dar dupa ce apare si Leon ea este confuza pentru ca ii iubeste pe amandoi. In episodul 35 Violetta si Leon o sa fie impreuna dar ind apare show-ul YouMix se despart. Si in ultimul episod (80) o sa se sarute cu Tomas.
In sezonul 2, Tomas nu mai este si violetta il iubeste pe Leon, si el pe ea, dar apare Diego un pesonaj nou care ii imipiedica der fiecare data sa fie impreuna dar la sfarsit Violetta si Leon o sa se sarute.
Dintre Tomas si Leon, eu zic ca ii este mai bine cu Leon.
Ambii sunt chipesi, dar eu cred ca mai bine iar sta cu Leon (Sory e parerea mea)
Eu nu te contrazic, si eu cred ca i-ar sta mai mult bine cu Leon, dar eu spun doar ca asa e finalul povestii, cu Thomas...
Miiiiryam întreabă: