| Alex_Constantin_1993 a întrebat:

Vă rog din tot sufletul, vreau sa dau un party cu mulți prieteni și prietene, doresc un film horror sa îi fac sa numai știe de capul lor, sa le fie frica sa mai plece acasa, ceva cu multe faze de speriat, sa sar in sus de frica, ajutati-mă va rog din suflet( dau funda caruia care s-a uitat la mai multe filme și stie ce e aia frica calumea)

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Goodnight Mommy (Ich seh, Ich seh 2014), The Boy (2016),Wolf Creek 1 și 2 (2005/2013),The Conjuring 1, 2 (2013/2016),Sinister 1,2 (2012/2015),The Babadook (2014),The Mist (2007),Drag Me To Hell (2009),Case 39 (2009),Trash Fire (2016),Green Room (2015),The Green Inferno (2013),It Follows (2014),The Woman In Black 1, 2 (2012/2014),The Unborn (2009),Martyrs (2008),The Dorm (2014),Tell Me How I Die (2016),Road Games (2015),Lights Out (2016),Don't Breathe (2016),The Neon Demon (2016)

10 răspunsuri:
| Deleb a răspuns:

Conjuring 1 si 2
Dead silence
Lights out
The woman in black 1 si 2
Insidious 3
The descent
Am vazut foarte multe filme horror, dar astea au fost cele mai bune, cateva le-am vazut la cinema si au fost multi care au tresarit si tipat in timpul lor.

| anonimg a răspuns:

Dacă vrei ca mai târziu sa ai probleme psihice, ori sa tresari noaptea în somn, atunci te poti uita la filme de groaza. Sa nu crezi ca aceste filme sunt inocente si nu fac rau.
Ba încă poti ajunge ca sa plângi ziua în amiaza mare si te vei intreba de ce si nu o sa stii.
Toată lumea trebuie sa stie ca tot ce intra in corp, in minte, in suflet, in subconștient sau oriunde vreti, va avea efecte spre bine sau spre rau.
Plânsul si scasnirea dinților or sa fie de cei ce batjocoresc sau trăiesc neținând seama de legile sănătății. Ba încă egoisti fiind nu se gândesc că prin adn vor transmite copiilor lor problemele lor de sănătate. Daca oamenii ar trebui să se îngrozească de ceva, atunci de aceasta trebuie să se ingrozeasca: de urmările din viața aceasta si de pierderea celei viitoare.

| Sn4k3 a răspuns:

Martyrs (2008) am auzit ca e misto, insa nu l-am vazut.
In rest ar fi :
The Conjuring 1, 2 - dupa mine e cel mai bun, cam singurul care a reusit sa ma sperie
Paranormal Activity 1-6 (5 si 6 au cea mai multa actiune)
Lights Out
Haunt
Demonic
The Ring 1, 2
Sinister 1, 2
The Babadook
The Haunting in Connecticut. Astea au ''jump scares''. Uita-te la trailer si alege pe care vrei. Mie primele 2 mi-au placut cel mai mult.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Filmele horror sunt in general de 90 de minute. Plus minus.

Ar trebui sa iei in calcul ca prietenii tai vor avea rabdarea si dorinta a se uita tacuti, fara sa faca misto, ca altfel nu iese... si intotdeauna sa va gasi unul sa faca pe mascariciul.

De aceea te-as sfatui sa pui prima parte dintr-un film si apoi sa o continui in realitate.

Ma gandesc la o tabla ouija. Sa pui un film de groaza cu ouija (sunt vreo doua mai importante, restul e zgomot) si apoi sa zici hai sa incercam in realitate.

Odata ce este in realitate, cu putina imaginatie poti sa corelezi niste chestii pe acolo astfel incar sa para ca se intampla fenomene inexplicabile.

Atunci ajungi sa ii ingrozesti. In functie de configuratia locului in care doresti sa tii evenimentul, se pot face diverse regizari.

Gen hai sa incercam... spui ceva de genul da un semn. Si inchizi lumina cu o telecomanda... sau tragi de vreun fir ascuns, etc.

Daca regizezi atent chestiile astea, vor avea un efect neasteptat de tare.

| Alex_Constantin_1993 explică (pentru cristimihailov):

M-Am gândit si la ăsta dar prietenii mei cand aud de filme și de groaza nu scot un sunet ca le place mult genul ăsta dar pana acum nu am gasit un film bun în care sa sară în sus de frica, filme văzute cu ei intr-o seara ( the exorcist 1973) nu au avut nicio treaba ( goodnight mommy) poate puțin și (the grudge 1, 2 și 3) toate văzute intr-o seara și eu aun fost ceva gen ( frumos Da nu prea) ajuta-mă te rog

| cristimihailov a răspuns (pentru Alex_Constantin_1993):

Salut,

De asemenea tind sa cred ca experientele reale au un grad de a genera fiori mai mare decat un film.

Prietenii tai iubitori de filme de groaza nu cred ca vor urla de emotie la urmarirea unui film de acest fel.

In plus fiecare are niste placeri proprii. Poate unul vrea sa vada un film din care sare sangele, altul mai catre partea demonica, altul mai abstract, altii in diverse combinatii.

Pe mine mereu m-a impresionat negativ Saw (cam toate filmele din serie). Dar asta nu inseamna ca pe altii ii va afecta la fel.

Daca ai incredere intr-un prieten/prietena sa regizati impreuna o situatie de genul asta... atunci intr-adevar o sa merite sa ii vezi cum fug disperati.

Dar na, conteaza si cat efect vrei sa obtii.

| nugasescusernameliber a răspuns:

The Blair Witch Project in caz ca nu l-ai vazut, si este vorba si despre o zona din Romania. Dar nu e horror in sensul de taiat capete si urmarit 3 adolescenti tampiti prin padure sau mate si sange...e cu poveste si e chiar fain.
Grudge e iarasi in top, dar si asta e mai vechi si poate l-ai vazut, dar mie mi-era parul ridicat pe mine pe tot parcursul filmului.

| FluturicaMicaMica a răspuns:

Kuchisake-onna e filmul. Te anunț e de groază! Nu m-am uitat la prea multe filme, dar te anunț că e chiar de groază!

| mercuryxx a răspuns:

Wrong Turn 1 2 3 4 5 6