| myhamyhaela a întrebat:

Va rog, recomandați-mi și mie un film de dragoste, frumos, fără durere, cearta, suferință, etcwinking

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da pai nu știu când s-a petrecut asta, dar cred ca azi am fost la cineva acasă si a murit in locuința mea.
Dar era in cer si canta pe norișor, a mai trecut o vreme pana când am mers la un preot sa o îngroape, desigur ca eram îngrijorat de aceasta experienta, mai ales ca era tânăra si sănătoasa, îmi era greu sa accept asta, la înmormântare auzeam vocea ei, si sărutarea ei de pe vremea când era vie si ma iubea pe mine, nu iți dai seama când pierzi iubirea, atunci am înțeles ca fericirea este sinonima cu iubirea si nu este opusa ei, in lacrimile mele se reflecta chipul ei, numai aveam nimic, pentru ca ea era totul ce aveam, cel care nu vrea să sufere nu iubește cu adevărat

| floresdemayo a răspuns (pentru RAY):

N-are legătură cu întrebarea, nu? thinking

| RAY a răspuns (pentru floresdemayo):

Conține de toate povestea

| floresdemayo a răspuns (pentru RAY):

Bine, dar nu e film.

| RAY a răspuns (pentru floresdemayo):

Urmeaza sa il fac

| wildthing a răspuns:

Nu sunt eu vreun sensibil, dar exista un film care mi-a placut foarte mult si l-as revedea de 100 de ori...se numeste "No Strings Attached" (2011), cu Natalie Portman si Ashton Kutcher.

| Dima_Alin_1998 a răspuns:

Buna, iti recomand sa te uiti la ambele parti din Cabina de Saruturi si la filmul After, sunt foarte frumoase. Vizionare placuta!

| nujcatoatesuntluate a răspuns:

Nu cred ca exista film de dragoste fara durere si suferinta. Dar iti recomand Call Me By Your Name.