| RudeGirl a întrebat:

Va rog spuneti-mi si mie informatii despre twilight breaking dawn despre ce e vorba(cei care au citit cartea sa-mi faca un rezumat):d
va rog big grin Dau funda +vot

Răspuns Câştigător
| Annie a răspuns:

Filmul este impartit in 2 parti prima parte apare pe 18 noiembrei 2011 iar cea dea doua parte pe 16 noiembrie 2011, iar cartea este superba:*(daca vrei so citesti o poti imprumuta de la biblioteca la sectiunea autori straini)

4 răspunsuri:
| alexx_2831 a răspuns:

In twilight breaking dawn bella se casatoreste cu edward pleaca in luna de miere pe insula lui esme unde belle ramane insarcinata.ea fiind om inca nu poate supravietui sarcinii unui copil jumate om jumate vampir.se intorc acasa in forks unde carls incearca sa o ajute sa duca sarcina la bun sf...ea naste o fetita pe nume resmee dar la nastere bella moare si edward e obligat sa o transforme.doar ca problemele lor nu se termina aici.afla ca resmee e jumatatea lui jacob si au o lupta cu volturi la sf cartii pe care binenteles o castiga.cartea nu are un sfarsit.ar mai fi continuat dar scriitoarea nu mai continua cartea.nu prea ma pricep eu la rezumate dar sper ca te-am ajutat

| alexx_2831 a răspuns:

Daca vrei pot sa iti trim cartea pe mail si o citesti...sigur o sa iti placa.da un buzz la idul eualexandra25

| NebunaDupaRobert a răspuns:

Buna.Pana la urma Bella si Edward se casatoresc iar dupa casatorie pleaca in luna de miere pe o insula unde acolo serile romantice in doi se lasa cu urmari:Bella ramane insarcinata,dar problema este ca copilul este jumatate-om, jumatate-vampir si o secatuieste de puteri pe Bella, Jacob care afla de sarcina Bellei il invinuieste pe Edward de pentru suferinta Bellei. Pana la urma Bella naste o fetita pe nume Renessme dar dupa ce naste moare iar Edward ca sa o salveze o transforma in vampir.In continuare fata creste atata de repede incat ajunge pana la 17 ani si atunci se indragosteste de varcolacul Jacob si cei doi construiesc o relatie.Dar dupa cate stiu Clanul Volturi sunt impotriva acestei relatiii. Doar pana aici stiu pentru ca nu am apucat sa citesc partea a 2 din breaking dawn si filmul din breaking dawn part 2 apare abia in noiebrie 2012, si primul despre care tiam povestit acum apare in 18. 2011 anul acesta in noiebrie. Sper ca team ajutat. funditaaa?

| SweetyHeart4u a răspuns:

Cartea a aparut, iar pentru iubitori de twilight www.picjoke.net dai la data de 2010-01-1 in acel album puteti pune o poza cu voi si in fundal cu bella sau cu edward...mhm da si toti au dreptate dar a aparut cartea... da-mi idu tau si iti dau cartea online