L'am vazut si e genial...Chiar daca sunt fana Twilight mi-a placut foarte tare. Ti'l recomand cu placere :*
Asta e intrebarea pe care am adresat-o si eu;)
http://www.tpu.ro/......ires-suck/
Eu nu m-am uitat sa-u uitat niste prieteni de-ai mei si au zis ca merita vazut ca cica este misto este twiling parodie adica este comedie
E cam slabuta aceasta parodie la primele 2 filme Twilight. Adica e prea exagerata. Unii ar spune ca de...asa sunt parodiile. Nu e adevarat! Si filmele Scary Movie au fost parodii sau Superhero Movie, dar n-au fost deloc exagerate aceste filme. Regizorii acestui film(Vampires Suck sau Beilight) sunt scenaristii de la Scary Movie... ceea ce e destul de ciudat.
Scenariul chiar e slab in acest filmulet. Multe faze sunt penibile, prea exagerate. Diferenta intre Scary Movie si VS e ca acolo au stiut cand sa se opreasca(cu fazele amuzante ca sa nu dea in penibile, exagerate, tampite, enervante).
Uita-te doar daca ai vazut mai intai filmele Twilight. Pt. ca daca nu le-ai vazut cu siguranta o sa ti se para chiar reusit, dar de fapt e un monument de prostie!
Se scrie "v-ati uitat" deoarece v este pronume personal, persoana a 2-a, plural. Scuze ca mi-am permis sa-ti fac o observatie care nu are legatura cu subiectul, dar poate va ajuta pe cineva dornic sa-si imbunatateasca cunostintele de gramatica.
Merita daca iti plac parodiile sau daca ai vazut filmele originale. Filmul clar are buget redus si nu este de Oscar, dar daca nu ai ce face merita.
Merita vazut daca ai timp si multa rabdare. Unele faze mi s-au parut seci rau si un pic fortate. Dar primele 10 minute pot spune ca au fost mortale .
Pur si simplu ador parodiile , iar asta mi-a placut mult.Merita vazut daca stii filmele originale . Nu o sa iti para rau.
Am vazut doar vreo 5 minute din ea si intr-adevar e amuzanta dar mereu am crezut ca parodiile doar strica imaginea filmelor si isi bat joc de ele.
PopStefania întreabă: