Buna! nu mi se pare corect felul in care e tratata,pentru ca datorita ei alekh e sansatos acum, tot datorita ei alekh isi iubeste mama, datorita ei ranvir e cu ragini...acum au uitat toti de binele facut si-i da cu piciorul in fund alungand-o ca pe un caine! nu e corect!
Eu ma uit si faptul ca sahna a fost pedepsita pentru ca ea nu a putut minti si chiar si ranveer i-a spus acelasi lucru mie nu mi s-a parut corect dar pentru familia ei da.
Nu mi se pare corect ca sadhna este pedepsita. ea nu are nici o vina (eu asa cred )
Personajul meu preferat este Alek, ragini, ranvir si sadhna:X:X:X
Ii ador
Te iobesc:X
Nu este deloc corect felul în care e pedepsita sadhna doar pentru ca a zis adevărul și personajul meu preferat este sadhna
Nu mi se apare coerct ce au facut toti fata de sadhna.vashundara khausayla...toti au uitat tot binele facut de sadhna.personajele mele preferate sunt toate, dinafara de khausayla, navin si avni. daca vrei sa mai vorbim, despre india trimite-mi un mesaj privat si iti dau id-ul.
Nu mi se pare corect felul in care este pedepsita Sadhna, fiindca chiar si Ranveer i`a spus sa spuna adevarul chiar daca familia ei nu stie asta.
Pe de alta parte mi se pare cam ciudat ca Sadhna care a facut atatea sacrificii pentru fericirea surorii ei nu a facut acest lucru si de data asta...
Personajele mele preferate din Culoarea fericirii sunt Sadhna, Ragini, Ranveer si Alek,
P.S.: Ador serialele indiene!
Da.Deci parerea mea este vina Vashundara...E are un statut si zice ca numai de vina e sadhna.Dar nu recunoaste ce responsabilitati are Sadhna [DeCI MI-a fost mila de sadhna]
Sadhna a facut tot ce a putut ca familia sa fie fericita.Cred ca toatea astea s-au intamplat din cauza lui Navin si Avni si [Malti cred]
Navin si Avni sunt niste lacomi dp avere .
Dar vad ca Aalekh ii e dor de Sadhna.Vad ca o iubeste mult ca a fost ff apropiat de Sadhna.Dar Personajele mele preferate sunt:Aalekh, Ranvir,Ragini, Sadhna, Si unchiul lui Sadhna [adica tatal lui Ragini nu stiu cum il cheama]
PopStefania întreabă: