Da ma uiiiit
Adica l-am terminat acum vreo 2 zile.
In viata mea m-am uitat doar la doua anime-uri(asta si Naruto Shippuden) si n-am fost dezamagita.
Adica Naruto Shippuden inca mai apare, nici macar manga nu s-a terminat. dar Death Note s-a terminat, si a fost genial!
Pai ca sa-ti zic, eu de la inceput am fost fana lui L.
E genial, amuzant, dragut.si in plus oricum Light avea un avantaj fata de el de la inceput.adica el nu trebuia sa afle identitatea unei persoane, dar L trebuia si s-a descurcat destul de bine...
Si mai ales spre sfarsit nu l-am suferit deloc pe Light cand innebunise, pacat de el . Eu nu as fi facut lucrurile in genul lui, totusi, era un baiat dragut inainte, dar nebunia asta dupa putere l-a stricat sincer.
SPOILER! Nu citi daca nu ai vazut tot!
Nu mi-a placut sfarsitul, cu toate ca nu il sufeream pe Light, nu prea a fost corect, adica mai bine statea in inchisoare.si iesea la batranete de acolo si isi dadea seama ca facuse o greseala.eh in fine.si Misa o proasta(cu toate ca nu arata in anime, ea s-a sinucis cu un an dupa ce se intampla chestia tragica de la sfarsit.scria in manga). Zic ca a fost proasta pentru ca doi shinigami s-au sacrificat pentru ea si ea uite ce a facut.si mai era si folosita de Light.
SPOILER! Nu citi daca nu ai vazut tot!
Oricum eu o sa fac cosplay dupa L sau dupa Sakura din Shippuden la Nijikon anul viitor! O sa mergi?
Da, ma uit si imi place foarte mult. Initial tineam cu L, dar cand l-a ucis Light(Raito)- sunt doua versiuni, nu stiu pe care o stii tu- mi-am schimbat tabara. Dupa aia, a intervenit Near si se pare ca am ales bine, Near a castigat. In plus, nu o suport pe Misa... Al doilea Kira, hai nu zau, si eu eram mai potrivita pentru rolul asta!
PopStefania întreabă: