Naruto pentru ca este un personaj super! De mik a fost respins de toti din cauza lui Kiuby, dar el nu a renuntat la visul sau: Sa fie Hokage!
Vroia sa fie recunoscut de locuitori satului ca un erou nu ca un monstru cum il credeau toti! S-a ambitionat asa de mult in ultimi ani incat a reusit sa devena un erou al Satului Frunza chiar daca a suferit din cauza prietenilor pierduti(Jiraia si Sasuke care acum a innebunit). Oricum el inca vrea sa il aduca pe Sasuke la normal chiar daca cei din sat nu sunt de acord! Asta demonstreaza ca e un prieten adevarat si ca nu isi incalca niciodata promisiunile si cuvintele.Pentru comportamentul acesta este personajul meu preferat!
P.S Inainte imi placea de Sasuke, dar de cand a incebunit imi pun sperantele in Naruto sa il readuca la noraml! Asa am putut si eu sa il recunosc pe Naruto.
Le vizionam cand eram mai mic, acum nu prea mai am timp...as alege pe sasuke si kakashi.
Hmm.Personaj preferat?
Naruto
De ce?
-Este un copil energic;
-Un prieten adevarat care sare la nevoie;
-Ori-cate probleme ar avea, el continua sa zambeasca si sa spere etc.etc
Astea sunt parerile mele.Dar cu siguranta sunt mult mai multe.
Era obsesia mea numărul unu când eram mică,personajul meu favorit era Sasuke,dar eu semăn mai mult cu Naruto [la comportament, atitudine].It’s weird, I know
Sasukeeee! Si la fete...nu stiu Sakura, Temari... Tsunade etc. toate personajele imi sunt dragi
Nu ma uit, dar desenez mereu peronaje din naruto. imi place sa il desenez pe kakashi
1. Gaara - a fost primul meu personaj preferat de cand am inceput sa ma uit la Naruto. Cred ca si-a facut aparitia pe la ep 20, pana acolo nu imi placea de nimeni. Cand l-am vazut pe el...clar! Dupa ce i-am vazut si puterile si povestea impresionanta am stiut ca nu m-am inselat cand l-am ales pe el ca preferat :))
2. Orochimaru - Cand a aparut si el in anime mi-a placut foarte mult. Ochii aia m-au ucis ( http://farm4.static.flickr.com/3288/2820632001_8f8b3f00b2.jpg ). Sa nu mai vorbim ca mie imi plac dintr-un motiv necunoscut serpii si culoarea mov, chestii care il defineau pe el. Rautatea si scopul lui in viata banuiesc ca mi s-au parut interesante...
3. Naruto - Ei bine, el a inceput sa imi placa destul de tarziu. Desi si la inceput il preferam inaintea lui Sasuke la orice ora, cand s-a facut mai puternic am inceput sa il observ cu adevarat. In Shippuden mi-am dat seama ca imi place mult de el si sper sa devina Hokage la sfarsit. Uite o scena care m-a impresionat si nu mi-o scot din cap:
http://www.youtube.com/watch?v=Uq7sAp2JTIs&feature=related
Deci greu de decis intre ei :))
Sakura pentru ca e foarte realist creata.Nu stiu...dar e singura care sufera din dragoste si ma atrag personajele astea no idea why aa si a si inceput de la o obsedata de baieti draguti la o fata mai matura si mult mai puternica.
Apoi imi mai plac Itachi :X (am plans cand...stii ce s-a intamplat, sper), Naruto, Sasuke ALA NORMAL nu ala din Shippuden, Kakashi, Tsunade, Gaara etc.