Jumong, Oyi, Mari, Hantabakelo(ala cu parul cret), fierarul, sosoeno, tatal ei
Cei care nu imi plac suntaesoh, Yoemielo(fratele lui Daesoh), Yang Yung, prim-ministrul ala care e cu Daesoh, Doki, slujitorul lui Doki etc.
Sunt mai multi
Are 81 de episoade asa ca mai avem la ce sa ne uitam. Da imi pare rau ca a renuntat in lupta pentru fiul mostenitor din cauza lui Haemosu.
Ma uit si imi place la nebunie serialul
pai personaje preferate:Jumong, Soseono, dna Yuwha si Haemosu chiar daca a iesit din serial, Paeya(regele Geumwa), Sayong, Mari, Oyi, Hyebbo cei trei muschetarii care ii sunt alaturi printului Jumong, Yeomiul ca acum a trecut de partea binelui si a zis ca va sluji pasarea cu trei picioare, Yeontabal...Buyoung...si poate ar mai fi dar atat imi amintesc acum
Si personaje care imi displac:cei doi printi: Daesoh si Youngpo, guvernatorul YangJang, fiica lui Yang Seollan, Regina Wonhu, lordul Budeukul sau cum il cheama, cel care il sprijina pe Daesoh, lordul Bulgae, fratele reginei, Dochi etc
Ar mai fi la personaje preferate si fierarul Mopalmo cum am putut sa uit de el?
Ma uit si imi place foarte mult. Personaje care imi plac:
Jumong, Oyi, Mari ciufuliciul Hyeoboo Sayong (personaju meu preferat) . Yeomieul, Musong, Mopalmo, Buyeong, Yesoya, Regele Geum-wa.
Personaje care nu imi plac: Regina Wonhu, lordul Budeukbul, lordul Bulgae, Dochi, fosila de SongYang, Yang Jung, YangSeollan, Daesoo, Youngpo, sora lui Yeontabal, Mawooryeong etc...
Mie imi plac toti cei de partea lui Jumong. II urasc pe Daesoh, Yang Jung, Seollan si regina. Totusi preferatii mei sunt 1. Jumong, 2.Soseono,3.Sayong.
Denisalovessummer întreabă: