Iti promit ca o sa ma uit. e foarte interesant acest documentar din pacate azi nu am timp dar maine o sa imi fac timp si o sa'l urmaresc.multumim!
@cristacheceliute, problema a fost remediata. Am pus si un trailer ca lumea sa vada cam despre ce e vorba si am pus toate partile din surse valabile momentan. Multumesc pentru atentionare. O zi frumoasa tuturor! Vizionare placuta! Si astept impresiile voastre. Ceva mai profunde si mai detaliate daca se poate.
@Cristacheceliute, ai putea sa incepi tu primul cu o parere personala despre ce ai invatat in urma vizionarii documentarului si ce te-a impresionat cel mai mult.
Il stiu, e din '92 si e intr-adevar o imagine colorata a umanitatii, un film special. Nu stiu de ce, m-a captivat mai puternic cand am vazut cu subtitrari ce indicau locatiile. Oricum, s-a muncit enorm la filmul ala, in toate aspectele, si costurile, aparent pe buget nelimitat reflecta calitatea de top. Asteptam "Samsara" in 2011, deci
Apropo, se pare ca acel link nu mai e valabil, segmentele de pe youtube au fost scoase, dar se poate gasi pe net...