| rivelinio a întrebat:

Vand filme, desene animate dublate in limba romana, documentare pentru copii, filme romanesti, concerte cu andre rieu toate in format dvd cu sub ro. pretul este de 5 lei /buc

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și eu îți vând o informație... moca.
Citește regulamentul site-ului, http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| rivelinio explică (pentru Legiuitoarea):

Ai mare dreptate.dar te ai gandit vreo data ca sunt unele prsoane care fac asa ceva doar c a sa poate sa reziste in viata de zi cu zi? ca au un salariu de rahat si trebuie sa faca orice sa aduca un ban in casa? avand copii de crescut si un salariu mic.iar aici ma incadrez eu.nu te imbogatesti din asa ceva.dar iti scoti o paine pe care o aduci acasa. daca imi iesea bani cu lopata din asa ceva.nu dadeam aici anunt.stai linistita.este usor sa ii arunci in cap omului cu regulamentul ca nu ai voie aia ca nu aia.dar sa stii ca unii o duc rau,poate mai rau de cat tine si asta este o sursa mica de venit ca sa supravietuiasca, tot odata si riscanta.e greu sa gandesti mai mult de un regulament, nu? iti doresc sa o duci bine si sa nu ai nevoie sa faci si altceva ca sa supravietuiesti in viata de zi cu zi.bafta!

| Legiuitoarea a răspuns (pentru rivelinio):

Bună din nou.
Nu o lua în nume de rău dar sunt destule site-uri care așa ceva promovează și casa ta are reguli care trebuie respectate, că doar nu este haos! Nici eu nu am un salariu mare, am destule datorii și un tată extrem de bolnav dar toate astea nu mă împiedică să respect regulamentul! Succes!
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Cristian_Radulescu_1978 a răspuns:

Salut. Ma intereseaza si pe mine. Cum se poate sa luam legatura?

| rivelinio explică (pentru Cristian_Radulescu_1978):

Te astept la id rivelinio_rivelinio