| DennySa660 a întrebat:

Vara aceasta am tot cautat un film care sa ma impresioneze, sa-mi ramana in suflet dar nu am gasit.Am vazut toate filmele de pe Cinemaxx, Cinemagia...peste tot am cautat, dar degeaba. Ziceti-mi un film care v-a impresionat pana la lacrimi.O sa ma uit la toate si o sa va spun parerea si dau vot tuturor iar celui mai bun film dau funda!

7 răspunsuri:
| DayByDay a răspuns:

"Koizora" sau "Sky Of Love", este o drama japoneza extrem de trista. Sincer a fost singurul film care m-a marcat cat de cat pentru ca si eu caut filme care sa ma impresioneze. Daca nu iti plac filmele japoneze, poti incerca "Mysterious Skin" sau "The Green Mile".

| Bondarel99 a răspuns:

Nu stiu daca este pe gustul tau, dar am vazut recent un film inspirat din viata lui Bethany Hamilton,"Soul Surfer" si care e o adevarata lectie de viata. Poti macar sa dai un search pe google...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

- The Pianist.
- Everything Is Illuminated.
- Miss Pettigrew Lives for a Day.
- Requiem for a Dream.
- (500) Days of Summer.
- 50/50.

| PreaTareღ a răspuns:

"Panda-FU"

| paintedlove a răspuns:

The notebook

| BiancaBiaaaa a răspuns:

Daca vrei un film care sa te impresioneze pana la lacrimi, incearca Hachiko. e singurul film la care am plans.
Iar daca vrei un film care sa te impresioneze prin cat de genial e: The prestige :d

| Liliana1525 a răspuns:

Cu siguranta "3 metros sobre el cielo" este de departe cel mai bun film pe care l-am vazut. Este extrem de frumos. Exista si partea a2a,in continuarea primei parti,"tengo ganas de ti". Crede-ma ca merita din plin vazute.