10 Things I Hate About You a durat numai un sezon dar cand incepea sa devina mai interesant nu au mai facut.
Am avut aşa ceva, doar că am privit un singur sezon. "The Book of Daniel". Foarte tare mi-a părut rău când am văzut că a fost interzisă producerea sezonului 2. Era original serialul, în general e serios dar are şi momente foarte funny. E despre o familie în care tatăl şi bunelul sunt preoţi, iar copiii olecuţă îs sălbatici
That 70s show(anii 70),friends,seinfeld,mai meritau sezoane,fara nr, pentru ca sunt super, dar na, e o vb.all good things come to an end
Heroes, Blood Ties, Scrubs, Samantha Who, Pushing daisies, FlashForward, Joan of Arcadia... Sunt o gramada de seriale bune care s-au anulat... Multe din ele mi-au lasat povestea in aer sau au stricat-o in ultimele episoade.
Mie imi place foarte mult "Legend of the Seeker". E foarte fain...e despre un ales care se lupta cu raul, de partea lui fiind un vrajitor, o "maica marturisitoare" si o "Mord-Sith". E foarte interesant si plin de aventura. Am vazut 2 sezoane si nu stiu daca se mai face si al treilea. Din pacate nu cred... poate vrei sa te uiti! fundita?