| ღNameღ a întrebat:

Vi se pare nomal la scoala sa intru la ora 1 si sa ies la 7 cu 10 minute pauza in clasa a 7-a. Mi se pare ultra mega obositor. E doar a doua zi in care nici nu sau facut ore, nene, innebunesc, ghiozdanul e hecta greu, profele sunt giga rele, colegii nu sunt togmai cumintii, si e obositor!

Răspuns Câştigător
| AdytzTheWolf a răspuns:

Program pe dupa masa, nasol, iti strica toata ziua, da asta e programul din clasa a7a, ore mai multe, mai grele, asta e trebuie sa te obisnuiesti, nu iti face probleme asa cum vine asa si trece, dupa ce termini a8a o sa iti para rau ca ai terminat scoala crede-ma tio spun din proprie experienta

6 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Ai fi preferat sa faci ore de la 2 la 8?
De dimineata cred ca o sa fii pe clasa a VIII-a, dar pana atunci nu ai alta varianta decat sa suporti.
Desi daca ma intrebi pe mine, nu e chiar asa rau.

| Nevin2011 a răspuns:

Din pacate nu e normal...dar nu te mai plange, incearca sa te impaci cu gandul...invatamantul in Romania e o prostie

| CaffeBoy a răspuns:

Eu am fost in clasa VI de la 1 la 7, acum sunt de dimineata, si sincer este cam aiurea dar n-ai ce ii face, macar fii atent le scoala cat e cazul ca va devenii si mai obositor ( si stresant daca nu esti pregatit! )

| bybyka_7356 a răspuns:

Nu mise pare normal de loc. Eu is in a 5 a si intru la 8 si ies la doua. Ghiozdanu e foarte foarte greu. Si azi in prima zi de scoala profa de mate ne-o dat teme si maine dam test. E groaznic

| LoveÈℓa a răspuns:

Si eu sunt in clasa 7 si fac tot 6 ore dar dimineata.Intodeauna nu mi-a placut sa fac dupamiaza dar trebuie sa te obisnuiesti.Si ai dreptate colegii nu sunt tocmai cuminti nu poti gasi clasa perfecta, orarul perfect colegii perfecti.

| justE a răspuns:

Toti am trecut prin asta...nu-i mare lucru, o sa te obisnuiesti!