Am idul lui Delia [Anca Tivadar] si ea este, vorbeste romana ca mi-a dat WEB dac vrei id-ul ei da un mesaj mie, pls
Da-mi si mie id ei plz
Imi dai si mie id ei te rog
Vreau si eu idiul lui mil poti da?
Buna sunt delia din iubiri secret cred ca vreti sa stiti numele real lui radu eu pot sa va spun ca stand cu el si ca aceasta intamplare adevarata nu pot spune decat ca numele lui este radu maris id lui este: radu_marysh89 daca il vcreti luaatil da nu stiu daca o sa va dea accept asa ca v-am pupat fetelor myulta bafta cu el da sa nu va dati prea mult asa la el sa nu mil furati!
Radu Maris este numele din film iar numele lui real este Alin Brancu
Radu maris este numele lui real... urmaresc si eu iubiri secrete! Este intamplare adevarata.numele lui real este Radu Marish :X.
fundita :X?
Nu il cheama ma Radu Maris)) numele lui real e Alin Brancu nu va mai dati atata in figuri
Logic cal cheama alin brancu dar toata povestea nu e reala este scrisa de cineva
Salut alexandra sunt delia (tivadar anca )de la iubiri secrete si pe radu al cheama alin brancu dac vreti ma contactati si va dau poze cu el la id:boureanur
Numele real alui radu te alin brancu si poti sa scrii pe google si la image ca iti da poze cu el