anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce credeti despre Pariu cu viata?
Eu cred ca e o prostie, cu cantareti groaznici in afara de Alina Eremia si mai cred ca cei care joaca sunt pros.ti. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| AriantheLissa a răspuns:

Mie sincer nu imi plac.Alina Eremia e talentata dar restul sunt varza!laughingrolling on the floor

8 răspunsuri:
| BuBu2006 a răspuns:

Sincer, da este o tampenie! Alina Eremia mie mi se pare talentata dar putin cam falsa parca, ca actrita! Toti au parti bune si parti rele ..insa trebuie sa recunoastem ca majoritatea au varste fragede. ..numai ce au terminat liceul. sunt la inceput! Pe mine una incepe sa ma enerveze ca... se transforma deja intr-o telenovela... cu tot felul de incurcaturi stupide!

| dragos9234 a răspuns:

In sfarsit mai intalnesc si eu pe cineva care gandeste normal.
Pariu cu viata este o porcarie.

| dracu14 a răspuns:

E o porcarie

| Forev3rAlone a răspuns:

Eu ii apreciez pe cei din Pariu cu viata, imi place serialul, chiar daca nu toti sunt actori buni, si imi plac vocile lor(nu chiar la toti).Ce ma enerveaza este ca nu au aproape nici o melodie facuta de ei, ci doar cover`uri.Insa imi place serialul, vocile si cle mai mult ii apreciez pe:Sore,Cristina, Vlad, Dima, Rapha, Levent si Adela Popescu.
Imi place Pariu cu viata dar nu sunt obsedata si respect parerea fiecarei persoane pentru ca cu totii avem gusturi diferite.winking

| PattyC a răspuns:

Mie nu imi plac.Imi place doar de fata aceea blonda parca sore o chema si alina eremia.

| Teea96 a răspuns:

Si tie? Sunt oameni groaznici de tot!

| CristiViezureAsmatic a răspuns:

La mine la clasa nu e om care sa nu aiba la status poza a doi din Pariu cu viata care sa nu se sarute si la status o melodie cantata de ei....pe mine primul lucru care m-a enervat este ca o generatie afla de melodii superbe dar cantate prost si fals.(inca o data cum sa nu auzi de You murder my heart de Michael Bolton inainte de nu stiu ce epidos din Pcv)

| teodoramariad a răspuns:

Pariu cu viata e o mare porcarie... parca toate personajele sunt false. Para in toate filmele personajele au aceleasi rouri. sa recunoastem pariu cu viata e pentru copii mici. Pe bune La La Band e nume de gradinita ...toati copii iubesc la la band da ei nici nu stiu maca despre ce e vorba ..pentrucatotul e asa frumos colorat ca desenele animate