| SnYcK3rS a întrebat:

Voi ce credeti despre serialul MOSTENIREA?

Chiar va muri State?cryingcryingcryingcrying

am vazut acum pe protv secventa si nu'mi vine sa cred

Poate n'o muri! nu are nici un rost fara STATE

10 răspunsuri:
| Aisha a răspuns:

Da ai dreptate si eu cred la fel! Sper sa invie spectaculos! E serialul meu preferat si fara state chiar nu ar avea rost! Poate producatorii se gandesc la fani si audienta! si il lasa in viata!

| Stefania3001 a răspuns:

Buna!
Stai linistita nu va muri state(doar e personajul principal din film).
Oricum o sa fie fantoma lui state care probabil va afla toate secretele si la final isi va reveni din coma si le va spune tuturor ce a aflat etc...
Am vazut si eu in reclama.
Fundabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

State moare maine in episodul 37, asta stiu sigur! Da in moarte clinica dar organismul sau nu va rezista pentru ca este batran.
Am un prieten care face parte din echipa de filmare si am aflat sigur, nu a vrut sa imi dezvaluie acest secret pana azi ) dar l-am convins
O sa ramana doar ca fantoma si se va razbuna pe toti care i-au facut rau. Parte frumoasa este ca ei il vor simti!
Au ales sa fie asa deoarece actorul Gheorghe Visu chiar este bolnav si va trebui scos din film, incetul cu incetul va disparea din film, insa in prima parte va ramane ca fantoma si se va razbuna pe toti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu va muri State

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No sa moara state

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va muri state

| adelynaa a răspuns:

Nu cred ca moare
adica vor sa lase impresia in reclama ca moare dar de fapt nu o sa moara... chestia asta ii doar ca sa faca rating sa se uite lumea sa vada dc chiar a murit state sau nuh
asa a fost si cu sanela copila lui steven ca arata reclame la tv cu minidora trista si ca ii blestema pe state si flacara dar de fapt nu a murit
probabil asa va fi si cu state
de fapt is sigura

| BUlululica a răspuns:

Nu moare ca este personajul principal. fara el nu mai e nimic interseant:-d

| Bibik_7861 a răspuns:

State nu moare

| Ioanaaa_5912 a răspuns:

Daca moare State serialul nu mai are nici un haz...laughingDeci sigur nu moare