M-am uitat cateva minute la inceput si m-am plictisit total, nu prea ma tenteaza sa privesc chestia aia.
Nu știu, poate ai dreptate, eu am văzut însă și mi-au plăcut:Tre Metri Sopra Il Cielo (2004) și Ho Voglia Di Te (2007).Aceeași poveste (după romanul lui Federico Moccia), dar în varianta originală. Este o diferență. Cred că acestea trebuie văzute, celelalte (Tres metros sobre el cielo (2010) și Tengo ganas de ti (2012),probabil la ele te referi) par cam așa cum spui, cu iz de telenovelă.
Eu nu l-am văzut, însă după ce l-ai descris tu, nici nu cred că vreau să-l mai văd vreodată. E acelaşi tip de film ca altele, precum Sweet November, Dear John, The Vow şi altele, cu subiect de dragoste "siropos", unde întotdeauna pipiţa este cea mai importantă, iar ambii parteneri suferă în draci din cauza faptului că se iubesc dar nu ştiu ce naiba li se întâmplă pe parcurs. Asta prinde la publicul tânăr feminin, deşi mai sunt şi unii bizari cărora le place genul ăsta de filme. Probabil genul ăsta de relaţie le-ar atrage pe fetele din ziua de azi, iar atunci o ecranizare a stereotipului tinde să pară un fel de ideal pentru ele.
Bine spus. Toate umectatele devin brusc empatice si se pun in locul aleia si incep sa viseze la o relatie perfecta cu un "bad boy" cocosat si plin de steroizi care le plimba cu motocicleta si le **** in case parasite de pe malul marii (scena din film ). Oricum ar fi, tot ramane penibil.
No offense, se scrie corect "unii bizari cărora le place genul ăsta de filme" sau altfel spus:unii bizari cărora le plac filme de genul ăsta.Mai ai timp să editezi, cred.
Mulţumesc pentru remarcă!
Cu plăcere și altădată.
Exista mi multe posibilitati.Depinde de genul de filme care iti plac, cate filme ai vazut si cate tipuri de scenarii ai analizat in ele. Daca ai vazut multe filme de acest gen sau pur si simplu nu te captiveaza povestea e si normal sa te plictisesti si sa ti se para o prostie totala.Nici mie nu imi place asa ceva si ma gandesc si la momentul cand a aparut Avatar toata lumea numai despre asta vorbea.Cel putin mie mi s-a parut o prostie in primul rand din cauza ca foloseste excesiv o singura culoare(albastru) si genul asta de idei pe care le exprima nu ma pasioneaza nici nu ma intereseaza.Deci depinde de orientarile fiecaruia.
Chestia cu "gusturile nu se discuta" e un tertip jegos folosit de toti limitatii ca sa scape nesifonati. Aici nu vorbim de gusturile culinare, da, alea nu se discuta, iti place sau nu. In schimb, ce iti place in materie de filme, muzica sau carti e in stransa legatura cu nivelul de cultura.
Lasand ipocrizia la o parte, e clar ca orice om ar desconsidera pe unu' care asculta manele, se uita la "O noua viata" si spune ca "Basme" de Petre Ispirescu e cartea lui favorita.
Nu ma intelege gresit, stiu sa apreciez un film, chiar si d-asta romanticos, atunci cand e bun. Porcaria asta, insa, n-are nimic bun in ea.
Si eu sunt adolescent si mi se pare la fel de urat filmu' asta. Nu m-am uitat doar pana pe la jumate ca m-am plictisit da nu-l recomand nimanui.