Nici eu nu cred si nu inteleg de ce persoanele fac asemanare intre cele doua. Da, vampirii tot aia sunt, si poate si fata muritoare care se indragosteste de el, dar in primul rand The vampire diaries e un serial (deci mai bine dezvoltat) iar Twilight e un film ( da, cu mai multe parti, dar parca tot nu se compara cu un serial). si in general povestile sunt diferite, foarte diferite, mai ales ca in Twilight sunt si varcolacii (dusmanii vampirilor ) iar in The Vampire Diaries se lupta pur si simplu intre ei si se pune mare accent pe istorie, pe ce s-a intamplat in trecut (cel putin in sezonul I cat am vazut eu). Nici nu mai stiu ce motive sa dau ( ca sunt prea multe, nu ca sunt putine). Pur si simplu nu inteleg de ce oamenii continua sa spuna ca nu stiu care s-a luat dupa nu stiu care cand sunt atat de diferite.
Daca e sa o luam pe copiat sunt multe si acri si filme care in au in componenta cuvantul vampir dar daca vrei sa te convingi citeste sau vezi filmele sau cartile twilight si tha vampire diaries si te vei convinge mukta bafta
Nu a copiat insa mi se par mult mai bune cartile The Vampire Diaries, iar serialul e mult mai bun decat filmele Twilight
Toti scriitori au inspiratiile lor proprii asa ca nu cred ca stef copie sau alt scriitor la randul lui sunt doar carti inspirate din pov cu vampiri si vacalaci, fiecare e unic.
SweetLikeaLemon - am vrut sa aud si parerile celorlalti. nu te fa asa desteapta ca nu esti
ToLoveRu întreabă: