Da, dar eu nu sunt sigura pentru ca Valeria a spus ca a avut si ea o bratara ca a Ioanei, dar poate nu isi aminteste de o fica sau a fost schimbata la nastere cu unul dintre fii ei Fundita?
Eu cred că Ioana este fiica Valeriei deoarece Valeria a spus ca si ea a avut o bratara ca a Ioanei.Sigur e fiica ei. Sper sa afle si Ioana ca Valeria e mama ei, sa faca acel transplant si să rămana cu Stefan.Am vazut ca in episodul urmator Victor ii da lui Stefan informatii despre familia Ioanei, dar nu cred ca sunt adevarate.
Ca sa zic asa e foarte posibil.Ioana cu Valeria seamana foarte tare la culoarea parului+ca Valeria a avut bratara care o poarta Ioana, deci eu sunt sigura 99%! Te-am ajutat?
Ps vreau sa fim prietene!
Sunt diferite pareri... unii cred ca e fiica Valeriei si altii cred ca e fiica surorii lui Victor! Dar Valeria cand i-a vazut bratara lui Ioana a spus ca si ea a avut in tinerete una la fel....deci s-ar putea sa fie fiica Valeriei!
Eu zic ca da, dar inseamna ca unul dintre copii nu e al ei, ma gandesc ca radu deoarece mereu in serial se precizeaza ca radu e fiul valeriei si al lui mircea, ma gandesc ca ar fi cv la care nimeni nu s-ar gandii.
Da sunt din ce in ce mai sigura ca sunt mama si fiica si sper din tot sufletul sa fie asa ca Ioana sa primeasca transplantul si sa se insanatoseasca
Da cred ca e fiica Valeriei, oricum sper ca Ioana sa fie
cu Stefan dupa transplant, si sper sa afle Ioana ca Valeria e mama ei[si Valeria sa afle ca Ioana e fiica ei].P.S.da ma uit al Iubiri Secrete[dap, wrestling si iubiri secrete).Pa