| AdDa1502 a întrebat:

Voi cu cine tineti de la emisiunea " romanii au talent" dar de la "dansez pentru tine"? cine tine cu cine tin si eu funda:X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La romanii au talent adrian tutu si la dansez pentru tine cu corina caragea:X

15 răspunsuri:
| laurash_9338 a răspuns:

La romanii au talent tin cu Iustian sau Tutu Adrian... La dansez pentru tine imi place de Edi cum danseaza dupa caz cu Decebal... Nu tin cu o vedeta anume deoarece nu sunt printre favoritele mele.

| Claudiu2011 a răspuns:

Eu tin cu rebeca neacsu desi tutu adrian e din focsani ca si mine.tin si cu el dar cu rebeca prima data.

| Bya132 a răspuns:

Țuțu Adrian,
nu mai contează de ce, se subînțelegewinking

| DamonsGirl a răspuns:

Adrian Tutu si Corina Caragea! big grin

| Jazzooohs a răspuns:

Eu tin cu Adrian Tutu :X si la "dansez." nu prea m-am uitat big grin

| gabylovee13 a răspuns:

Adrian tutu si de la dansez cu corina

| BlueSWAY a răspuns:

Eu sper sa castige tutu adrian la romani au talent iar la dansez pentru tine nu prea ma uit da crd ca costin sforaru

| Denisa_2520 a răspuns:

Buna... eu tin cu Adrian Tutu deoarece mi-a placut povestea lui si se vede ca are nevoie de ajutor, si cu Decebal care are copilul bonlav de Sindromul Down.

| jUSt1Me1mYSeLf1anD1i a răspuns:

Romanii au talent:adrian tutu :X:X il adoooooooooooor si la dansez pentru tine...thinking nu prea ma uit:d spune cine participa sezonul asta si iti zic cu cine tin :d imi dai o jumatate de funda pentru adrian tutu?

| ifeelfunny a răspuns:

Tutu Adrian :X

| littlefirefy a răspuns:

Eu tin cu adrian tutu

| Balonashh a răspuns:

Buna, AdDa15
Adrian Tutu... si cu COrina la Dansez Pt. tine. big grin

| DArky_2049 a răspuns:

Ala care face beat box Cosmin.

| andrada77 a răspuns:

Eu tin cu Tutu Adrian si cu Narcis Iustin Ianau. Dar cel mai mult cu Adrian. Sper sa iau funda.

| Diana11498 a răspuns:

Eu tin cu Tutu Adrian