| Bøøgey a întrebat:

Voi cum ati alcatui un top 10 al celor mai memorabile replici din istoria cinematografiei?

4 răspunsuri:
| Λησηумσцѕ a răspuns:

Uite topul:
1. The Terminator 2
"I’ll be back!" = Mă voi întoarce
2. Naşul 2 / The Godfather, Part 2
There are many things my father taught me here in this room. He taught me: keep your friends close, but your enemies closer." = Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat de la tatăl meu aici, în această cameră. M-a învăţat să-mi ţin prietenii aproape, iar pe duşmani şi mai aproape
3. The Shining
"Here’s Johnny" = Iată-l pe Johnny
4. Forrest Gump
My mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get" = Mama mea spunea mereu că viaţa e ca o cutie cu bomboane de ciocolată. Niciodată nu ştii ce urmează să primeşti
5. Gone with the wind / Pe aripile vântului
"Frankly my dear, I don’t give a damn" = Sincer, draga mea, nu dau doi bani pe asta
6. Lion King
"Hakuna Matata" = Fara griji
7. Hunger Games
"Hope. It is the only thing stronger than fear" = Speranta. Acesta este singrul lucru mai puternic decat frica.
8. Little Miss Sunshine
"A real loser is someone who’s so afraid of winning he doesn’t even try" = Un adevarat ratat este acela caruia-i este atat de frica sa castige incat nici macar nu incearca
9. Les Miserables
"Even the darkest night will end and the sun will rise = Chiar si cea mai intunecata noapte se va sfarsi si soarele se va ridica
10. Love story
"Dragostea inseamna sa nu spui niciodata ca iti pare rau!"
Sper ca te-am ajutat.
Ceau!

| lablocsuperfan a răspuns:

1.Te sparg!
2.Aoleu!
3.Esti nebun?
4.Te omor!
5.Nu scapam asa usor de viata de la bloc.
6.Fi barbat!
7.Ma voi razbuna, ai sa vezi tu!
8.Bem o bere?
9.Ce putem face?
10.Te iubesc!
:-)

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Arnold Schwarzenegger:
"Hasta la vista baby!"

Sean Connery:
"Bond. James Bond"

Ali MacGraw (Jenny, Love story):
"Love means never having to say you’re sorry."

Johnny Depp:
"If you love two people at the same time, choose the second. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second."

Zaharia Trahanache, O scrisoare pierdută
"Stimabile, ai puţintică răbdare!"

Vivien Leigh (Scarlett O'Hara):
"After all... tomorrow is another day!"

Al Pacino (Tony Montana):
I always tell the truth. Even when I lie.

Sergiu Nicolăescu (Cu mâinile curate, 1972):
"Un fleac, m-au ciuruit!"

Heathcliff (Wuthering Heights, 1939)
" I can't live without my soul!'"

It's a Wonderful Life", 1946
" Every time you hear a bell ring, it means that some angel's just got his wings."

| positivity a răspuns:

Nu este neapărat un top, nu sunt puse într-o ordine anume. Fiecare replică are ceva deosebit. Plus că nu sunt chiar cele mai memorabile replici din întreaga istorie a cinematografiei, pur și simplu aceste replici mi-au plăcut și consider că merită auzite.

1. „Știi, vechii egipteni aveau o credință frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în rai, paznicii le puneau două întrebări. Răspunsurile la acestea determinau dacă aveau voie să intre sau nu: Ai găsit bucurie în viață?; Viața ta a adus bucurie altora?" – The Bucket List (2007)

2. „Nu permite nimănui să-ți spună că nu poți face ceva. Nici măcar mie. Ai un vis, trebuie să-l protejezi. Oamenii care nu sunt capabili să facă ceva pe cont propriu îți vor spune că nici tu nu ești capabil. Vrei ceva, îl obții. Punct. M-ai înțeles?" – The Pursuit of Happyness (2006)

3. „Nu ești perfect și să-ți spun ceva: fata asta pe care ai întâlnit-o nu este nici ea perfectă. Întrebarea este dacă veți fi perfecți unul pentru celălalt." – Good Will Hunting (1997)

4. „Unii oameni nu pot crede în ei înșuși până când altcineva începe să creadă în ei." – Good Will Hunting (1997)

5. „Ce altă condamnare poate fi mai grea decât cea pe care ne-o facem noi înșine atunci când nu mai putem inventa scuze?" – What Dreams May Come (1998)

6. „Nu poți schimba ceea ce sunt oamenii fără a distruge ceea ce erau." – The Butterfly Effect (2005)

7. „Cu toții suntem destul de ciudați. Unii dintre noi însă știm să o ascundem mai bine." – The Breakfast Club (1985)

8. „Mama spunea mereu că viaţa e ca o cutie cu bomboane de ciocolată. Nu ştii niciodată ce surpriză te aşteaptă." – Forrest Gump (1994)

9. „Iubirea este precum vântul. Nu o vezi, dar o poți simți." - A walk to remember (2002)

10. „Nu eşti meseria ta. Nu eşti contul din bancă. Nici maşina pe care o conduci. Nici ce ai în portofel. Nu eşti pantalonii tăi de firmă nenorociţi. Eşti rebutul ultraperformant al lumii." - Fight Club (1999)