Famila Bundy la ce ora este? Am auzit ca bagati in grila Tanar si Nelinistit si ceva seriale indiene plus pe Maruta si Capatos in prime-time. Copiii trebuie oricum stersi pe creier si cred ca nu ati reusit doar cu desene animate retarde.
Nu de alta, ca oricum nu am televizor, dar eram curios sa vad cat mai tine cretinitatea asta de intrebare.
Nu as zice...caci eu tot nu am auzit
Xddd.
Atunci stam in peșteri de lux.Ce zici?
Normal
Cu iPhone-uri x!
Și șosete louis Vuiton!
Da, când nu aveam la ce sa ma uit. Mi se pare interesant dar și plictisitor uneori. Ma mai uitam cu o prietena mai mică decât mine, dar mai mereu ma plictiseam...
Nici n-am auzit de acest serial. Mai sunt si altii? De la inceput va zic ca am TV, dar nu il deschid niciodata, e mai mult de decor. Ma uitam acum vreo 20 de ani la familia Bundy, pe vremea cand nu puteam trai fara TV si cartofi prajiti. Nu ma intrebati ce mananc acum si ce fac, va spun doar ca traiesc din plin la tot ce ne ofera tara noastra: net, mancare proasta, strazi nasoale si birocratie. Intre timp m-am uitat pe net 3 minute la Familia Hunter si nu prea ma incanta
Nu ai ce să vezi că și adult acolo, tot ce știu despre canalul ăla e că sunt desene animate pe el? Plus de asta eu nu mă uit la TV nici măcar o dată pe lună.
Și pe lângă asta de ce ține așa mult întrebarea asta, adică e peste TOT.
Da, il urmaresc. Este un serial foarte frumos si interesant.
Totodata este o combinatie intre comedie si horror. Imi place cand vad ca toti cei 5 frati se inteleg, chiar daca toti sunt adoptati. Imi place ca stiu sa si ierte. Eric si Kate au iertat-o pe Sophie chiar daca a incercat sa le faca rau. Acestia au inteles ca a fost pusa de tatal ei. Mai ales Sagganash ala este foarte interesant ce device-uri foloseste. Serialul este unul foarte fain daca il urmaresti de la inceput. Stiu un lucru : In fiecare seara de la 20:50 pe Nickelodeon este CEL MAI TARE SERIAL EVER!
Am venit sa citesc raspunsurile si chestia e ca am incercat sa evit intrebarea asta de pe data de 8 seara
teiubesccata întreabă:
Cameluta333 întreabă: