Nu, si mai ales la televizor, maxim pe Youtube la alea cu care am crescut, la ce-i cu andy ma mai uit cel mai mult dintre ele
Ma uit la desene animate, nu ma pot abtine.
Dar le urmaresc la tv doar daca sunt pe gustul meu (productii din anii mult prea trecuti).
E greu sa fac o lista, pentru ca sunt destul de multe.
Si ma dau peste cap sa le vad online.
Ma mai uit la anime din cand in cand dar sunt chestii 16+
Am terminat de curand Grancrest Senki, Iron Blooded Orphans si Darling in the Franxx.
Astept sa apara un capitol nou din Atack on Titan (manga).
Pe posturile de desene nu m-am mai uitat de vreo 4 ani.
Atunci a disparut animax si am "descoperit" ca pe internet pot sa ma uit la ce vreau cand vreau.
Cand eram mic m-am uitat la sute de episoade din Pokemon.
Cand s-a terminat Digimon (Tamers & Frontier) am plans 2 zile Vremuri bune.
M-au atras mereu anime-urile pentru ca au un obiectiv. La desene mergi pe principiul "alta zi, alta intamplare care nu se leaga de cea de ieri".
Cand eram in vacanta nu puteam mereu sa adorm si ramaneam pe chestii precum Death Note, Fullmetal Alchemist, Detective Conan. (Da, pe atunci nu aveam varsta necesara dar mno )
Nu ma mai uit, in prezent sunt niste mizerii de desene fata de cele cu care am crescut eu: Johnny Bravo, Fetitele Powerpuff, Povestiri din cripta, Andersen povestitorul, Billy & Mandy, Simsala Grimm, Spiderman, Scooby Doo, Tinerii titani, Spioanele, Ben 10, Gemenii Cramp si muuulte alte desene foarte frumoase, ma repet acum sunt niste mizerii cu mici exceptii (Un show obisnuit si Feitele powerpuff care se mai difuzeaza uneori).
Şi mie mi-au plăcut cele 2 dar nu se mai dau de câţiva ani. Păcat că acum se dă prostia aia de ben 10 adaptat, au schinbat aproape toată povestea desenului, iar cea actuală nu are mult sens.
Si dublate nu se prea gasesc pe net
Nu dar cand eram mica imi placeau mult desenele de pe cartoon network dar alea ce erau atunci nu astea din ziua de azi.
tom si jerry, scobby doo, casa foster, tinerii titani
19 ani ma uit: minunatea :minunatele peripeții ale lui flapjack,curaj câinele cel fricos, Ed, Edd și Eddy, Nume de Cod: Clanul Nebunaticilor de Alături, Laboratorul lui Dexter, minunata lume a lui gumball nu mai imi vin in minte. tu cati ani ai si la ce desene te uiti?
Salut, am 17 ani. Mă uit doar la miraculos și lolirok(care e doar noaptea la tv), restul desenelor nu-mi atrag atenția. Acum îmi ocup timpul cu anime-uri.
Lazy town, scooby doo, tom si jerry, laboratorul lui dexter, titanii sunt doar cateva din titlurile indragite de mine cand eram copil, in general ma uitam pe cartoon network si boomerang, aceste 2 erau cele mai tari. Nu ca acum, vad fetite care nici nu le intereseaza animatia, ci mai mult realitatea si se uita pe disney. Eu sincer sa fiu nu m-am uitat in toata viata mea nici 2 ore pe disney, si asta doar penteu ca acolo sunt actori reali, nu desene din mintea unui creator de animatii.
Acum nu ma prea uit ca nu am timp si nici nu mai sunt animatiile cum erau o data, de exemplu tom si jerry au schimbat personajele(le-au facut mai hd), nu fac aceleasi prostii pe care le faceau, etc. E adevarat ca acum William Hanna și Joseph Barbera sunt morti(asa stiu )si cei care au preluat acum serialul sunt alti oameni si au idei diferite. Dar tom si jerry nu va mai fi cum era odata. Si astea sunt doar cateva motive pentru care acum nu ma uit la desene, pe langa faptul ca sunt destul de mare si ca acum nu ma mai intereseaza asa mult distractia in fata televizorului. Ci mai mult in fata monitorului sau cu prietenii pe afara cand ies.
Da. Pe Youtube sau pe internet, fiindca la televizor nu mai sunt asa faine cum erau mai demult.
Eu ma uit la : scooby doo, ed edd si eddy, tom si jerry, looney tunes, curaj caine fricos, ce i cu andy, gemenii cramp, fetitele powerpuff, spioanele, familia addams, jossie and the pussycats, familia jetson, flintstones, vaca si puiu, johnny bravo, arthur, Sunt foarte multe.
Uimitoarea lume a lui Gumball, un show obisnuit, cowder, sa inceapa aventura, spider-man 2002, si cam atat.
Păi, am deja o vârstă şi nu prea mă mai uit la desene. Dar o dată la câteva zile mă mai uit pe Cartoon network, Disney channel etc.
Dacă vrei să vezi desene, nu e musai să te uiţi la televizor. Poţi vedea 'Orăşelul Leneş' pe Youtube şi alte site-uri. Sau 'uimitoarea lume a lui gumball', 'Adventure time', 'Regular Show', cât şi altele. De asemenea, îţi recomand un serial. Se numeşte 'The Walking Dead' îl poţi vedea pe net. Este un serial post-apocaliptic. A fost lansat în 2010 şi continuă până în prezent. (9 sezoane la momentul actual). Numai bine!
Filme: the shrine, pădurea, Cabana din pădure, the shock labyrinth, the babadok, jepepers creppers 123, wrong turn 1234567, sinistre 12, mă a 12, ouija 123, oculus, the urbon, Annabelle 12-the amityville horror-the conjuring 123- the nun(au legătură între ele), the Meg, necunoscuții:prădătorii din noapte, Slenderman, a guier place, the univited, nu stinge lumina, dead house, oase fragile, rec 123, mesagerii 12, shutter, orfana, dead silence, Sabrina, the ring 0(the birthday)123, the grudge 1234(încă nu a apărut), i spital your grave 123.
Uită-te și la mare runner 123.
Seriale: TVD-the otiginals-legacies, Arrow, Legend of the seeker, Grimm, Izombie, Pretty little liars-ravenswood, the 100, Teen Wolf, the Shannara chronicles, the walking dead-fear the walking dead, True Blood, Merlin, supernatural, list girl, Ghost whispere, frumoasa și bestia(nu desenul animat ci serialul), Stranger things, Riverdule, 13 reasons why, game of thrones, american horror Story, lucifer, era morților vii, Bitten.
Anime-uri: Tokio ghoul, owari no seraph, another, ai no exorcist, noragami, devil's line, Charlotte, attach of titan, kabaneri, full metal alchimist, black colver, o overlord, ushio to Tora, Naruto(200 ep)-Naruto Shippuden500 ep)-Boruto(200 ep). Scuze că nu ți-am răspuns atunci dar nu am mai avut timp zilele astea de contul meu TPU.
Nu prea mă mai uitat la desene dar copiii bionici și senzaționalul om paianjen mi-au plăcut
Summer_1837 întreabă:
iliteo întreabă: