| pwp a întrebat:

Voua care va place? Paul Wesley, Robert Pattinson, Ian Somerhalder? De ce?

Răspuns Câştigător
| Crickett a răspuns:

Ian Somerhalder. De ce? Nu am mai vazut in viata mea barbat mai seducator decat el.Are o privire patrunzatoare, uneori rece alteori cald.Numai prin felul in care priveste acest barbat poate cuceri.Plus ca acea culoare a ochilor este foarte diferita. Un fel de albastru-gri pe care nu l-am mai vazut niciodata la o persoana.
Un barbat de-a dreptul sarmant.Inca un atu ar acela ca este si fidel.Am inteles ca are o relatie de ceva ani...

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| winchesters a răspuns:

Ian somerhalder cu siguranta!:*
PuR si simplu ca e f finut si atragator!:X Si sa recun daca nu ar fi fost el in TVD serialul nu ar fi avut sare si piperhappy

| Rukhsandra a răspuns:

Ian Somerhalde e cel mai tare love struck

| TwlGirl a răspuns:

1. pentru ca sunt vampiri
2. sunt al draq de aratosi
love struck

| TwlGirl a răspuns:

Si 3. Paul blushing ii mai dulce love struck

| BreeTanner a răspuns:

PAUL!:X:X:X... E serios, are o relatie de ceva timp, nu ca si Ian caruia ii place sa flirteze, chiar el a spus'o intr-un interviu...
E genul de tip familist, aratos, si mult mai bine facut decat Ian, are parul mai frumos decat Ian, si ochii super:X:X
Robert nu mai zic nimicstraight faceNu mai prea imi place, eventual Edward:X dar Rob nu preabig grin

| Laurishkutza a răspuns:

Ian Somerhalder si Paul Wesley...Robert Pattinson mi se pare depasit. Si ador The Vampire Diaries.happy

| MistikkGirl a răspuns:

Robert 100000 %

| paullynna a răspuns:

Ian somerhalder si paul wesley deoarece ian e super are niste ochi albastrii superbi parul negru ii se potriveste de minune rolul lui damon cel de vampir rau dar in acelasi timp seducator puternic sarmant dar si paul wesley pentru ca este un dulce iar personajul lui stefan da totul pentru elena iubirea vietii lui de asemenea stefan incearca sa-si inteleaga fratele sa-l ajute si totodata sa-si indrepte greseala pe care a comis-o.

| GnnAndra a răspuns:

Evident Ian Somerhalder

De ce? Ei bine pentru ca:

1. Este abosult super =p~

2. Imi plac baietii rai si tupeisti iar el e cel mai bun baiat rau si tupeist laughing.

3. E de 93284237 mai tare decat Robert Pattinson si Paul Wesley la un loc laughing.

| cinevainpanamea a răspuns:

Ian somerhalder categoric :X
ochii lui drooling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ian somerhalder pentru ca e foarte chipes.dulke.atragator.si okhii lui. Ahh...:X
Si robert patinson e f frm...si atragator.nu mi se pare depasit...:X
cat despre Paul Wesley. dragut si el!:*