Nu mai știu, m-am uitat la o mulțime de desene și nu mai știu exact de care să îți zic. Dar preferatele mele ar fi Alya Cesaire și Nino Lahiffe din MIRACULOS: BUBURUZA ȘI MOTAN NOIR (chiar dacă ar fi mai degrabă mulatri).
Iar ca personaje negrese pure, ca să zic așa, chiar dacă nu-mi amintesc exact acum să-ți zic, preferată ar fi Lunella din Marvel - Fetița Lună și Dinozaurul Malefic (e acum la tv). Dar îmi plac în general personajele negrese din toate desenele la care mă uitam
Ar mai fi și Anne Boonchuy (mulatră), eroul din Amfibienii.
Acum nu mai îmi amintesc alte nume din desene.
Stai. Mai e Raven din Casa lui Raven
Am 23 de ani și încă urmăresc câteva desene animate, nu mi-e rușine s-o recunosc Preferatul e Buburuza și Motan Noir, abia aștept sezonul 6
- Mircea -
Sunt aproape 18 ani si imi plac desenele! Fac in August 11
Cum adică?
Mulți înainte!
Anne Boonchuy este de origine thailandeză, nu este mulatră, chiar dacă este mai bronzată.
Îmi plăcea ăla albastru din gemenii cramp și unu din ed ed Eddy cu basca pe cap
Eu cred că este într-adevăr de origine africană, având în vedere modul în care a formulat anumite întrebări, se vede că este emigrantă.
Mie nu-mi plac negresele. Mars!
Eu sunt alb (român)! Și n-am nimic cu nicio rasă! Nu e nimic rău în a nu vă place negresele (fizic), e normal pentru noi!
Julie din Bagukan
Rose din full metal Alchimist
Katara din Avatar
Maria Wong din zambetul lui sharon
Printesa Jasmine din Aladin
Irindessa din Clopoțica
Alex din spioanele
Katara = Eschimoșă/Inuită (deci nu negresă), Maria Wong = metișă (jumătate chinezoaică, jumătate italiancă), Jasmine este din Orientul MIjlociu, deci tehnic vorbind tot rasa albă și Alex e hispanică.
Atunci înseamnă că nu mă pricep la negrese )
Vezi aici! https://disney.fandom.com/wiki/The_Crows P.S. Era doar o glumă, n-am nimic cu persoanele de origine africană.
Referitor la Penny Proud, probabil acei copii pe care i-ai întâlnit au zis că e țigancă, din cauza felului în care a fost desenată, care o face să nu pară a fi negresă, e desenată mult mai deschisă la culoare, iar stilul fiind stilizat, eu personal credeam că e mulatră.
Ea a pus întrebarea prima.