| NoBodyCareAboutMeOrYou a întrebat:

Voua va place dublarea desenelor animate dupa Cartoon Network, Boomerang si altele? Pe Disney Channel numai zic, are cea ma urata dublare care intr-un desen sunt cate 5-6, si la americani sunt cate 20-30, la fel si la Cartoon Network. Recunsoc, pentru copii mai mici carora nu stiu sa citeasca mai zic, dar pentru generatia noastra de copii de 13 ani, mai mult ne tampesc. Din cauza asta sunt numai analfabeti, repetenti, corigenti si asa mai departe, cand poti citi cu subtrirari frumos facute. Nu cred ca ar mai cheltui multi bani cei care le da celor sa dubleze desenele. Si o da, apare un nou Ben 10 si mai bine zis Ben 10:Omniverse. https://www.youtube.com/watch?v=fvVIUMxMe8I&feature=ends creen. Nu sunteti de acord cu mine cu ce am spus mai sus?

8 răspunsuri:
| shhhs a răspuns:

Unii actori de la cartoon mi se pare ca dubleaza chiar foarte bine dar chestia care ai zis-o tu e adevarata...imi place mai mult cu subtitlare atata timp cat e de calitate.
Metsi ca ne-ai anuntat despre omniverse happy.

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru shhhs):

Cu placere. Unii actori da asa e, dar sunt rari.

Daca vrei sa vezi primul episod in engleza, http://www.youtube.com/watch?v=3QWMAltMpgk&feature=related.

| shhhs a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

L-am vazut deja pe primul, in linkul care mi l-ai dat tu e subtitlat?

Nup.

| DustinBrown a răspuns:

Uite, daca nu iti convine cum isi fac aia treburile cu subtitrarile, n-ai de gand sa nu te mai uiti la nici un serial fara ca el sa nu fie subtitrat, pentru a nu te "prosti".

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru DustinBrown):

Si ce esti asa revoltat? Nu ai vrea sa ma si omori? Omule, eu nu am spus pentru mine caci eu nu am nicio nevoie de asa ceva, eu la toate desenele ma uit in engleza / japoneza cu subtritate. In engleza nici nu prea am nevoie de subtritate. Deci sa inteleg ca tie iti place nu?

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru DustinBrown):

Tu esti idiot? Pe bune? Stiu ca pentru asta voi fi suspendat dar pe bune 'n-ai de gand sa nu te mai uiti la nici un serial fara ca el sa nu fie subtitrat, pentru a nu te "prosti". ', tu stii sa vorbesti?
Omule, dupa ce ca nu stii sa vorbesti si nici nu ai citit tot ce am avut de zis, imi si comentezi ca... numai zic ce. O zi buna si sper sa te scoli din visul prostiei.