| AndyCola a întrebat:

Voua va place LalaBand? Daca da, de ce? Cel mai bun raspuns va primi Vot

3 răspunsuri:
| cristiana1234 a răspuns:

LaLa Band este cea mai nouă trupă din România care a cunoscut un succes enorm în rândul adolescenţilor şi tinerilor. Membrii trupei sunt cunoscuţi şi ca actori din serialul românesc "Pariu cu viaţa". Concertul pe care acest grup îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti va avea ca scop principal lansarea celui de-al doilea album al trupei, "Lala Love Songs". Cei 19 tineri pentru care muzica este viata lor, care au facut senzatie la festivaluri peste hotare, si-au unit fortele sub un singur nume: La-La Band. Melodiile lor sunt

| Cherilyn a răspuns:

In primul rand numele e stupid, si-n al II-lea rand serialul e de ****.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie personal nu imi place pentru ca am inteles ca se vrea ca aceasta ''formatie'' sa fie un ''REMAKE''Al TRUPEI RBD,ceea ce este imposibil(fanii RBDstiu de ce )! plus de asta sunt unii pe acolo care strik tot,nu m-am uitat la acset serial,dar am vaz reclamele, si mi se par gretoase! nu zic ca nu au voci pentru a interpreta ceea ce la ei se num muzica, dar hai sa fim seriosi-cum poti fc comparatii intre caviar si mamaliga, poate-s prea dura dar ca telespectator acesti adolescenti trebuiesa transmita ceva cand interpreteaza, ceea ce nu e cazul lor.
p.s de ce cand au ales actorii nu au facut un casting in toata tara? sunt sigura ca sunt f multi copii MULT mai talentati? ce cauta baiatul Crinei Mardare in serial? si unde pui k si mami lui tot aici apare?+ cristina ciobanasu sau cum o cheama? ce studii are l baza fetita? k a fost un caz la ''DANSEZ PT TINE'', NU? interpretarea ei este insipida!
te pup si sper sa nu te ''supere''rasp meu.