Sincer sa iti spun, nu l-am vazut niciodata, si nici nu vreau, la fiecare ora de tehnologica (ora in care stam si barfim, si mai aiuresc ele pe acolo) tot aduc vorba despre serialul asta pe care l-ai mentionat tu, din ceea ce am auzit de la ele, e ceva cu gelozie, ca moare unu, ca una a fost lasata cu ochii in soare de iubitul ei bla-bla-bla.
Nu e nimic special sunt fetele mai usor de ademenit cu un film de rahat si deja filmul devine parte din viata lor.
Filmele din ziua de astazi sunt naspa, (cu exceptia unora) sa nu uitam si de adolescentii care sunt prea usor de prostit cu orice produs mai rau decat "made in china"
Buna,nici mie nu imi place si la fel colegele mele sunt inebunite dupa el.M-am uitat si eu la un episod si nu mi-a placut, nu inteleg de ce le place tuturor atat de mult...
Eu una din curiozitate am urmarit jumatate de episod intr-o sambata(era reluare)fiindca nu aveam la ce sa ma uit si am vrut sa vad ce-i asa de interesat la seriarul astacare il mentioneaza toata lumea peste tot si vreau sa zic ca doar uitanduma la jumatatea aia de episod am vazut ce serial de tot r***tul este...deci pe bune,m-am uitat si eu oleaca si deja am vazut pe una care a fost data afara din scoala ca era insarcinata cu unu, una a aflat ca are cancer, alta si-a gasit "iubirea" pe net si era un vagabont si tot asa.Doamne nu suport genul asta de seriale stupide.Nu stiu cum poate toata lumea sa se uite la asa ceva(aproape toata lumea, mai sunt si persoane cu piciarele pe pamant)In ziua de azi oamenii sunt ca oile. Daca unul se uita la porcarii ca "iubiri secrete" sau "pariu cu viata"atunci se uita toti. Daca unul asculta eu mai stiu eu ce melodie tampita atunci asculta si restul.Deci nu pot sa pricep oamenii din ziua de azi carora le place sa se uite la seriale sau emisiuni cu scandaluri in care o invita pe Tonciu sau cum o cheama, pe Buruiana aia si pe cine Dumnezeu mai invita ei.Deci pur si simplu nu pricep moda asta.Si se zice ca aia tineri sunt cu moda asta si ca aia batrani sunt cu piciarele pe pamant, este adevarat in mare parte dar nu toti copii sunt cu moda asta (am 12 ani) si nu toti batranii sunt cu piciarele pe pamant(mai sunt si unii dusi cu pluta)
Adica si eu mai ascult o melodie mai noua ca na sunt si eu tanara, imi traiesc viata, dar le ascult pe alea care sunt catusi de putin acceptabile dar sunt unii care ascult orice porcarie care e noua si daca aud pe unu ca asculta o melodie care are numai 4-5 luni vechime deja ii auzi"vai draga ce demodat esti, melodia aia e de acum un secol"si care-i faza? eu pot sa ascult si melodii din 1900 toamna atata timp cat imi plac.deci parerea mea,generatia asta se duce de rapa cu oamenii fitosi care sunt astazi si care se dau smecheri.N-am dreptate? Va rog, corectati-ma daca gresesc cumva, chiar va rog.
Imi esti simpatica, rar mai gasesc persoane de varsta ta, care sa gandeasca astfel.
Era o faza:" niste fete in pas cu moda erau la mall, si tot ce erau pe ele, era doar in roz, vad pe un poster o vedeta in portocaliu, deodata, au tipat, ca portocaliul e noul roz"
Astfel sta si cu adolescentii din ziua de azi, daca vad ceva "nou" gata, daca nu-l au si ele, mor.
In ce priveste muzica: unele fete din acea turma, mai au si ele pe telefon/mp3 player un cantec care poate ii place, o vezi pe "sefa" ca face niste gesturi de ti-e mai mare scarba, aloo, eu ascult ce vreau, si nu doar eu, chiar oricine. Chiar eu aveam niste rock in lista mea de cantece, si unele ce fata aveau, doamne..., nu-ti place nu te uita, ca nimeni nu-ti baga pe gat.
Cel mai rau e ca fetitele alea o asculta pe "desteapta" (in ghilimele), aia, si asculta doar ce este in "top" (puke)
Cum spune profesorul meu de civica: Adolescentii sunt ca plastilina, pot fi modelati cum vor unii (cei care ii detin pe copii), si asa cum ii "modeleaza" asa vor ramane vesnic, prosti sub un jug al sclaviei, din cauza ca tu nu ai putut sa-ti iei viata in maini si sa faci asa cum vrei, ai vrut sa fii in pas cu moda (moda celor care ti-o baga pe gat).
Perfect de acord
Esti de-al meu/de-a mea.Scuza-ma,cum te numesti?
Smeagol, sunt fata si prefer sa raman anonima, cel putin sub privirea altora.
Scuze dar nu pot trimite mesaje...inac sunt junior.Desi nu prea obisnuiesc sa-mi zic numele asa in public de data asta fac o exceptie.Ma numesc Anca
Binenteles ca acu nu zic ca toti sunt asa, Doamne fereste! dar cred ca oamenii care sunt asa sunt oamenii care nu cred ca eu am dreptate.(parerea mea, si voi va puteti exprima parerea)...a da si Sméag0l are perfecta dreptate
Ii super serialul ii foarte fain! doamne cum sa nu-ti placa?! ii un serial superb si il ador!
Nu pot fi de aceiasi parere cu tine, dar daca tie iti place nu am nimic in potrivafiecare se uita la ce vrea
Exact! nici eu nu am nimic impotrva ca tu nu te uiti! macar nu esti o nesmitit* ca unii care pur si simplu nu accepta parerile altora!
Ma bucur ca suntem de acord
Da si eu!
Si eu am 12 ani.in curand fac 13 in august.