| IIIx333III a întrebat:

Vreau o lista cu filme foarte de groaza. Gen Absentia, sau The Unborn, care sa fie pline de suspans care sa iti ramana in minte, si o lista cu filme de groaza care sa te sperie pe moment foarte foarte mult.

7 răspunsuri:
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

The Exorcist
Insidious
Night Of The Living Dead
The Graveyard
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Wrong Turn II : Dead End
The Exorcism of Emily Rose
Priest
Drag Me To Hell
Poltergeist
Psycho
Final Destination
Phantasm II
The Thing
The Fog
Dead Silence
One Missed Call
Mirrors
Candyman
Friday the 13th
A Nightmare On Elm Street
Silent Hill
Devil Seed
Silent House
ATM
The Hike
The Helpers
Quarantine

| Fuchii a răspuns:

The Grudge 1, 2, 3; One missed call; Pananormal Activity 1, 2, 3; Camera 1408; Drag me to hell; The Women in Black; The Ring 1, 2; Shutter;

| piTiCcu a răspuns:

Incearca toata seria de Saw, The Grudge.

| KirigayaKirito a răspuns:

Http://www.divahair.ro/timp_liber/top_10_filme_de_groaza uite aici un top 10 cu descriere cu tot, eu le-am vazut pe toate si mi se par ok, sunt chiar faine >:)

| faramatania a răspuns:

Beastly
The Rite
The Thing
Panic Button
Wrong Turn
Darkest Hour
11 - 11 - 11
Grave Encounters
Hell
The Woman
The Woman in Black
ATM
The House of Wax

| sabiii07 a răspuns:

Saw este un film foarte masochist daca vrei sa te uiti saw 1 2 3 4 5 6 7 8 eu nu am putut dormi dupa ce l'am vazut pe doi

| BlackandWhiteMady a răspuns:

Toate seriile din The Grudge, House of Wax, Mirrors 1 si 2, Scream of the Banshee,Urban Legend(cu Jared Leto un super film de groaza),American Pshycho,Smiley(e un film nu numele cantaretului xD),Sick Girl,Silent Hill, The Darkest Hour, Fright Night(un film cu un vampir parca nu mai stiu exact dai misto), The Rite, Saw 3D Mortal Puzzle, The Woman in Black...cam atat sper ca iti vor placea happy