| DeDeChazLee a întrebat:

Vreau sa ma ajutati si pe mine cum sa fac un video cu poze sa il postez pe you tube care stiti sa imi spuneti si va dau ID pe privat.

3 răspunsuri:
| KoreaJapan a răspuns:

Exista tot felul de programe. Insa eu am facut o smecherie care simplifica orice. Totul tine de Microsoft power point. Daca nu ai asa ceva sau nu sti cum sa il folosesti, contacteaza-ma. Id meu pe privat. Daca sti si ai acest program, creeaza mai multe diapozitive care sa contina pe tot fundalul lor, poze. Asculta melodia pe care vrei sa o pui cand faci diapozitivele, pentru a sti intre ce versuri sa pui o anumita poza. Dupa ce le-ai pus pe toate in ordinea versurilor, i-a telefonul si filmeaza, in timp ce melodia rasuna din alt telefon sau chiar din calculator. Cand urmeaza versurile necesare, schimbi poza si tot asa. Exact asa am facut eu cu pozele surorii mele(de 4 luni), dupa melodia lui cleopatra stratan zunea zunea. Dupa ce ai facut filmare, pune-o pe calculator. Pentru a-l pune pe youtube, fa-ti cont. Simplu.

| mariatina a răspuns:

Pai trebuie sa ai in comp ceva. de exemplu eu nu am dar am vazut la cineva si stiu cum se face. se numeste movie maker daca nu-l ai in comp poti sa il dowlandezi si dupa aia te joci pe acolo pui muzica poze si asa. Succes!

| Dany183 a răspuns:

Este un program " Movie Maker " poti une multe poze + melodie pe fundal...