Pai daca prinzi Universal Channel, de luni pana vineri de la 20:00 e "Chemarea lui Tru"
. mie una imi place ff mult. E si cu putina criminalistica, dar personajul principal este o fata. Lucreaza la morga. De fiecare data cand un om ajunge la ea, si daca s-a intamplat sa moara din intamplare, a fost omorat sau dintr-un accident, ii spune "ajuta-ma", iar Tru se trezeste cu o zi in urma, incercand sa il/o ajute sa nu moara. (in ziua cand a murit acea persoana).
E greu sa se imparta intre 2 lumi, si mai are si un frate , care a aflat de ea si l-a inceput nu credea. ii lasa biletele cu ceea ce o sa i se intample si el se speria )
e super serialul! are tot ce ai descris u, si cred ca avem aceleasi gusturi la filme (si eu am urmarit gossip girl, si totusi il ador pe acesta )
Poti sa incerci serialul 10 things I hate about you.Se incadreaza in descrierea ta.Vizionare placuta!
Incearca Glee, e un serial superb, ia-ti primul episod din sezonul 1 si poate iti place, e de scoala, e musical, e nou, abia a inceput sezonul 2 si e dintre cele mai cunoscute seriale in State, mai incearca si 90210, seamana cu Gossip Girl, Copii bogati, dar in Beverly Hills, nu in NY
LisaJulie întreabă: