Sez 5 incepe in octombrie ...Sunt 7 carti deci, se zvoneste ca vor fi 7 sezoane. Dupa parerea mea am aflat ca in ultimul episod din sezonul 4 Elena decide pe cine alege ( Stefan sau Damon ) si cu acela va continua sezonul 5 :* sper ca te-am ajutat
Sezonul 5 din The Vampire Diaries va aparea undea prin 11 februarie in 2013 din cate am aflat.
Pai...Toti cei care au murit se intorc in Mystic Falls.Ei absolvesc.Toata lumea il cauta pe Silas iar ei sunt torturati de vanatorii aia de vampiri cei cinci. FUNDAA?
Pai Elena ramane cu Damon si Stefan e disparut pentru ca Silas la pus intr-un seif aruncandul in apa. Elena si Damon gasesc seiful dar cu un om plin de sange in el.Cum se subintelege Stefan a scapat.Fosta prietena a lui Silas la gasit si a avut grija de el.Bonni a murit sallvandul pe Jeremy si el o vedea ca ave puterea de a vedea morti.Pana la urma au salv-o.Ea, Elena si Carolin merg la facultate.Acolo au descoperit o retea contra vampirilor. Elena descopera sa tatal ei era in acea organizatie.Un om din organizatia aceea o rapeste pe ea si Damon si el scapa dar ea este captiva. Elena a aflat ca Damon a mai fost acolo si cand a scapat la lasat pe prietenul lui sa moara in flacari.
Aliison întreabă:
ScreamingSoul întreabă:
LifeIsNotPerfect întreabă: