| lNSAO2 a întrebat:

Vreau un anime bun, in care actorul principal sa fie in prima zi de liceu si sa fie hartuit de altii, el sa-i bata si sa captiveze atentia feteleor si sa devina popular in scoala cu timpul, stiti voi la ce ma refer.

Răspuns Câştigător
| Fedaskyn a răspuns:

Mahouka Koukou no Rettousei ----> s-ar putea sa-ti placa (desi nu prea se considera hartuire a mc-ului.)

Black clover ----> un anime 2018 (inca nu au aparut toate episodele), caracterul principal (mc) devine popular cu fetele mai tarziu (nu prea are nicio legatura cu vreun liceu)

Shokugeki no souma ---> s-ar putea sa ti se faca foame (nu are violenta, dar mc-ul este subestimat de toti si are o gura mare pentru ca el crede ca este mai bun ca ceilalti doveindui-se ca nu e asa)

stiu despre ce tipuri de anime vorbesti, dar nu imi vine niciunul acum in minte in afara de astea pe care le recomand foarte tare... sry (iti recomand sa te uiti la ele in ordinea pe care ti-am specificat-o mai sus deoarece primul este cel mai aproape de descrierea ta, iar ultimul cel mai departat)

3 răspunsuri:
| TheRealFantasy a răspuns:

Highschool DXD rolling eyes (are 4 sezoane, HighSchool DXD normal, New, Born si Hero)
Date a Live (nu e chiar highschool)
SAO (Sword Art Online) - dar nu e chiar bun laughing
Ai putea incerca si Strike the Blood sau School Days, dar pe propriul tau risc deja. happy

Asta daca vrei harem stuff sau o lume d-asta cu multe fete, tipic shounen.
Overdrive, Toradora, Ah! My Goddess sunt bune, dar nu-s cu haremuri sau prostii.

| ManeaFlorin a răspuns:

Nu stiu un anime de genul dar iti recomand doua, note book si tokyo ghoul

| Fedaskyn a răspuns (pentru ManeaFlorin):

1. nu cred ca exista vreun anime numit "note book" (scuze daca ma insel, astept un link)
2. tokyo ghoul nu are nicio legatura cu descrierea pe care a cerut-o el/ea