| notsurewhoiam a întrebat:

Vreau un film bun care sa ma marcheze. O drama care sa ma faca sa plang si care sa imi dea o lectie de viata. Aveti prpuneri? Mersii:*

7 răspunsuri:
| tibi2000 a răspuns:

My name is Khan

| asman a răspuns:

The Notebook

| Xtreeem a răspuns:

Pai... piratii din caraibe,twilight, abduction, sau filme de genul

| DariaSykes a răspuns:

Twilight serios? am vazut anul trecut 1234 + parody Bilight si nu a fost nimic de plans!
Uita-te la "Pariu cu vita"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Știu că e târziu, adică foarte târziu laughing)... Dar tocmai ce ți-am găsit întrebarea, pentru că sunt în căutare de același lucru. Majoritatea ți-au sugerat filme de dragoste și dramă, ceea ce nu prea are legătură cu ce vrei tu, îți spun pentru că le-am văzut pe toate. Din propria experiență ți-aș putea sugera 3 filme, unul văzut chiar azi, care mi-au schimbat felul de a gândi. Și anume: Hachiko, The Fountain și The Giver ( cel văzut azi ). Toate trei se rezumă la o altă idee, primul se referă la fidelitatea și prietenia eternă, al doilea la dorința de a face totul pentru persoana iubită și la a-ți dori mai mult decât ai, iar al treilea... ei bine la cât de mult ar trebui să apreciem viața și tot ce ne înconjoară. Vizionare plăcută, merită din plin. În caz că ai să le vezi pe toate mi-aș dori tare mult să-ți exprimi părerea și să-mi spui care ți-a plăcut mai mult. O seară frumoasă!

| Mnesciuc_Georgiana_2000 a răspuns:

Cum Keith a fost deja propus(un film extrem de fain), iti sugerez sa te uiti la filmul Now is good.Este un film excelent!