Uite aici cel mai tare film de groaza
Haute Tension si e si subtitrat
http://filme-top10.blogspot.com/2012/01/haute-tension-online-subtitrat.html
Masacrul din texas(1 si 2), house of wax, hostel(1 si 2), wrong turn(1, 2,3, 4-dar 2 e cel mai misto)sper ca te-am ajutat. fundita?:*
ales sunt filme de groaza la voi.Frate lasa filemle astea, cauta Wrong turn 2...Normal sunt Wrong Turn 1, 2, 3,4.Dar cel mai fain e 2. Daca ai facut pe tine deja de la prima parte da funda
The Gravedancers (2006)
După funerariile unui vechi prieten care a murit într-un accident de maşină, trei ex-colegi de clasă, Harris, Kira şi Sid pătrund în cimitirul local, iar după ce Sid citeşte o incantaţie misterioasă gasită inscripţionată lângă o cripta cei trei încep să danseze pe un mormânt. La scurt timp după aceasta, cei trei încep să fie bântuiţi de trei fantome diferite, acele fantome ale căror morminte au fost deranjate.
House of Wax.-Casa de ceara -Grupul de 6 prieteni format din: Page, Charly, Blake, Dalton, Nick si Wade pleaca intr-o excursie, motivul principal fiind un meci de fotbal.
Aventura incepe din momentul cand li se strica masina si sunt nevoiti sa accepte invitatia unui localnic infricosator de a merge in Ambrose.
Ajunsi aici, descopera atractia orasului si secretul lui: Casa de Ceara, decorata cu cadavrele de ceara ale localnicilor si vizitatorilor. Odata aflat secretul, cei sase prieteni incearca sa scape cu viata din Ambrose inainte de a deveni la randul lor figurine.
Aa da dar sunt 2. e prea fain ala din 1973
1. A Nightmare On Elm Street
2. Final destination 5
3. The eye
4. The unborn
5. Bloody Mary
6. Masacrul din Texas
7. The shooter
8. Lonely bones
House of wax, e tare filmu. Sau haunting of winchester house. Sper ca te-am ajutat ?
AM DOUA filme in padure si Ghost Rider 2 asta nu e cu gasti si cu din astea dar e de groaza tare marfa filmele